Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Tema 330: Uppradade (25/365)

Lunch med dottern - hittade, närmast av en slump ett nytt ställe på Söder i Stockholm, när vi egentligen letade efter en annan restaurang. Meatballs for the People utlovades och serverades också mycket riktigt, med en rustik känsla, ekologiskt tänk. Synnerligen gott, och trevligt. Och så såg jag hyllorna i den kombinerade serveringen och affären...

Tema Uppradade blir mitt 25:e inlägg i Fotoutmaningen. Närmar mig sakta att "komma ikapp", dvs lika många bilder och inlägg som dagar. 

Bild nummer 1. Men det fanns fler varianter av temat:

Bild nr 2 - variationer på samma tema.

Bilden tagen den 2.januari på restaurang Meatballs for the People, Stockholm. Olympus OM D E-M5 med Lumix G 20mm/1,7. 1/100 sek, f/1,7 och ISO 400. Naturligt ljus. 

Se flera(andras bilder på Fotoutmaningen 2014 365 Foton, kolla vilka teman som gäller etc - klicka på bildlänken här till höger. 

På återseende//Göran

Inlagt 2014-02-02 17:54 | Läst 1546 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Läckert o fina bilder! Hälsn, LO
Svar från gorred 2014-02-02 19:06
Tack! Det var väldigt gott också, och trevligt.
Verkar lite ansträngande med de där teman som man ska välja en per dag... Visst är det så det funkar? Dock är det klart imponerande att du och ett antal till håller på! Mitt eget projekt är lite lättare, håller mig till ett egenpåhittat tema bara varannan vecka, må-fre. För övrigt låter jag lättjan styra... ;-)
Svar från gorred 2014-02-03 12:14
Nja, snarare inspirerande, faktiskt, åtminstone än så länge. Men det är klart, det är ju en annan nivå, eller rättare sagt fart på fotandet nuförtiden, kameran får åka med oftare, och jag funderar i "tematermer" mer och på ett annat sätt än tidigare. Och här kan man i någon mån pausa ibland, och ta igen sen, dvs det är sammanlagt 365 bilder som gäller, vad jag förstår.
Men, åt var och en efter eget tycke och smak - viktigast att vi fotograferar, eller hur?