Bilder och berättelser från min resa genom livet.

De går ut med hunden

Jag står i mitt sovrum och tittar ut genom fönstret. Då får jag se några gå ut med en hund nedanför. Jag tar fram min kamera och hinner precis ta en bild innan de försvinner bakom trädet. Nu kan vi alla se hur det såg ut. Är inte kameran en märkvärdig skapelse. Jag behöver inte med ett enda ord beskriva hur det såg ut när de gick ut med hunden. Det är bara att se på bilden så får man besked.

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2024-07-21 15:45 | Läst 428 ggr. | Permalink

"Många tittar nog lite extra noga på svarta hundar just nu. I alla fall de som är lite labradorlika. Håller tummarna för att servicehunden Essie ska hittas. Trevligt område du har utanför fönstret."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Många tittar nog lite extra noga på svarta hundar just nu.
I alla fall de som är lite labradorlika. Håller tummarna för att servicehunden Essie ska hittas.
Trevligt område du har utanför fönstret.
Svar från pic-tor 2024-07-22 15:14
Fruktansvärt är ordet. Hur kan man stjäla en servicehund från en människa som är beroende av den för att kunna leva ett någorlunda drägligt liv.Hoppas den kommer till rätta. Här i stadsdelen Sätra finns många olika slags träd, ofta stora och jag brukar fotografera dem ibland. Det finns stora grönområden också. Ingen genomfartstrafik är det här bara gång- och cykelvägar. Infartsvägar till de olika områdena finns det förstås. Jag trivs väldigt bra här.
Tack Margareta.
Bilden beskriver perfekt ett ögonblick av vardagslivet i detta land i samtiden. De ögonblick som försvinner men är livet.
Svar från pic-tor 2024-07-22 15:19
Precis så är det Stefan. Dagar som kommer och går och som till slut summeras till ett liv. Vad kan egentligen vara mer angeläget att fotografera?
Tack för kommentaren Stefan.