Mitt fotografiska minne

Om konsten att överleva en dag med färg

Leica M3, Elmar 3,5/5 cm och Portra 160NC

Det firades födelsedag i vårt hem idag och eftersom födelsedagsbarnet är mycket förtjust i den blommande delen av världen åkte vi till Rosendal på Djurgården. Nu är blomprakt och svart/vitt en dålig kombination så jag tog med två färgladdade kameror, Leica M3 och Nikon Coolpix S710. Den senare för att kunna skriva ett färskt blogginlägg. Den förra för nöjet =) (Jag samlar på mig lite färgrullar för att ta itu med färgframkallning i höst)


Blå sol och konstregn


En dag för långsamhet och njutning


Lättlunch i trädgården


Väl hemma blev det kantareller med vitt och Sommar med Ernst

PS
Att fira födelsedag är att fira livet. Var rädda om er!

Inlagt 2010-07-22 21:23 | Läst 6066 ggr. | Permalink

"Är det han själv som firar år mitt i den mest blomstrande högsommaren? Eller din på M3, den är ju med på bild? :-) Eller kanske din fru, jag antar att det är henne du porträtterat i sista bilden. Rosendal är inte dåligt, men senast jag var där var det alltför fullsmockat med folk. Det förtar lusten."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Är det han själv som firar år mitt i den mest blomstrande högsommaren? Eller din på M3, den är ju med på bild? :-) Eller kanske din fru, jag antar att det är henne du porträtterat i sista bilden.

Rosendal är inte dåligt, men senast jag var där var det alltför fullsmockat med folk. Det förtar lusten.
Svar från N Thomas Meldert 2010-07-22 23:25
Det är frun som är den skyldiga =) M3:an såg dagens ljus våren -55 och jag får vänta en vecka. Rosendal var fullsmockat idag också. Det roligaste var att studera folk. Blommor är inte riktigt min grej. Jag njuter av att se och känna lukten av dem men sen är det bra. Jag fotar inte ens macro med dessa motiv.