Mitt fotografiska minne

Första favoriten - Ingela Ring

Det är ingen ände på ettårsfirandet. Jo, förresten. Det här är nog det. Min första favoritbild är Ingela Rings Bilsemester med vidhäftad kommentar och beröm. Idag för ett år sedan placerades den i mina favoriter. Den är numera bortstädad p g a den begränsning i antalet bilder som man får ha som favoriter (100). Flera bilder har gått samma öde till mötes och det gör lika ont varje gång jag tar bort en. De har ju blivit mina vänner. Min egen konstsamling =) Det är inte av elakhet eller att jag tröttnat på dom, tro föralldel inte det, om du märkt att din bild är borta. Bara en tråkig nödvändighet.

Kontrar här med den av mina egna bilder som först blev någon annans favorit. Peter Frisk Hansen valde den och han är fortfarande ensam om det =) Synd att det var just den här. Har ju använt den i ett annat inlägg nyssens.

Så jag spär väl på med den senaste utvalda bilden för variationens skull. Olle Janson valde den.

Jag tog bilden medan min fru röjde på ett loppis på Muskö. Bilen bara stod där och flinade i solskenet

Nu får det vara slut på ettårstramset. Punkt.

Inlagt 2008-10-11 07:54 | Läst 6341 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
1:anär vacker, 2:an rolig.
Jag är dålig på att välja favoriter.
Idag skall jag till Kungens Kurva med min yngsta dotter, hon behöver lite kläder,
Sedan skall vi passera mina föräldrar och hälsa på en stund.
mvh
Bengt
Svar från N Thomas Meldert 2008-10-11 14:23
Tack för betyget. Jag håller med. 2:an var definitivt rolig att ta (jag hade tråkigt på parkeringen). Den är mycket retuscherad. Det var mycket repor och smuts på bilen så jag gjorde en rekond i PS.