Mitt fotografiska minne

En söndagseftermiddag på Ekerö

Idag var det bara ett måste att åka ut och fotografera. Ville ha lite bilder för ett senare blogginlägg men det visade sig att hösten inte har kommit riktigt så långt som jag hade räknat med. Min fru som också fotograferar hade en annan inställning idag. Hon tog inte med kameran utan skulle bara njuta av höstfärgerna. Vi såg en massa skyltar om frukt eller äpplen och dök så småningom in på en väg med skyltar för maskinverkstad, någons ateljé, loppis och frukt. Ateljén som låg längst in på vägen var snabbt avklarad. Ingen konst i vår smak. Maskinverkstan ignorerade vi helt men på loppiset med tillhörande frukthandel fastnade vi. Vi är notoriska loppisbesökare och roas av det enkla nöjet att hitta gamla bekanta utensilier. Loppishandlaren var dessutom en trevlig prick med gott sinne för affärer. Frugan köpte på sig varor för hundra pix och sedan valde hon ut äpplen för lika mycket. Han hade så många olika sorter. Det luktade av barndomens äpplen så vi blev kvar där en bra stund.

På vägen hem såg jag detta exhibitionistiska träd som verkade citera en känd sångerska "Allt ljus på mig". Jag kunde inte stå emot.

Inlagt 2008-09-28 21:22 | Läst 10002 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ekerö och färingsö har mycket intressanta fotomiljöer. Trädet var fint
Svar från N Thomas Meldert 2008-09-29 18:51
Ja, verkligen. Våra favoritutflykter går ut på öarna.
Jag tycker att äpplena i bilden ovanför det vackra trädet och säger så.. "allt ljus på oss!" - så vackra de är där i ljuset.

Låter som en skön dag!

Loppis och fotodag även för mig i dag.
Svar från N Thomas Meldert 2008-09-29 19:17
Äpplena var så fina att se i solljuset och de blå korgarna.