Mitt fotografiska minne

Välkommen hem, kära fru

Hämtade min fru på Arlanda igår eftermiddag. Det har blivit så mycket enklare nu när vi bor i Stockholm mot tidigare då vi bodde långt bort i väster. Halvnorskar som vi var. Det har blivit en tradition att ställa en bukett blommor på min frus arbetsrum innan hon kommer hem. Hon älskar blommor och överraskningar och i kombination med en romantiskt lagd make blir det en lyckad hemkomst.

Att hämta någon på terminal 5 kan närmast beskrivas som en chockbehandling av orange ljus. Spana in denna underjordiska tunnel till den internationella plätten av Sverige.


Apelsinchock eller hur?

Båda bilderna tagna med den nya lillen CoolpiX S710 som jag hårdtestar. Skriver nog en recension så småningom när Fotosidan lagt upp mitt förslag i produktlistan. Ett förhandsbesked kan du få. Kass blixt och ovanligt brusigt. Men skitcool att ha i fickan.

Inlagt 2008-09-28 08:46 | Läst 11689 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
*ler* Vilken kvinna gör inte det?
Det måste vara mycket uppskattat, men gör du det varje dag eller "bara" efter varje resa?
Ja Arlana är färgstark och väldigt vackert tycker jag! Och såå många goda kaffeställen! Där ligger landvetter i lä.
//Anna
Svar från N Thomas Meldert 2008-09-28 09:06
Inte varje dag men oftare än hennes resor =)
Då var vi på samma plats igen! Jag hämtade min dotter kl 16.00. Såg dock inte till dig. Den oranga tunneln är effektfull, i övrigt är Arlanda i mina ögon lika trist som övriga flygplatser jag varit på.
Ha en skön söndag
/Bengt
Svar från N Thomas Meldert 2008-09-28 09:14
Jag landade på parkeringen 16.55. Samtidigt som min frus plan landade visade det sig. Då hade du nog redan försvunnit.
Dieter Funkelius har några fina bilder från andra delar av terminalen som jag gillar mycket. Bilderna menar jag=) Terminalen är väl som terminaler är vanligtvis. Hopplöst tråkiga. Som järnvägsstationer.
Nääää itne alls! För mig som Göteborgare och som varit där 3 gånger i mitt liv går jag alltid med stora ögon!! Iof har jag ärvt en del av min fars stora fascination för flyplan, men tycker Arlanda är häftig som bara den:)
Ni är bara hemmablinda! *s*
Svar från N Thomas Meldert 2008-09-28 13:28
Jag tror mig inte vara hemmablind än. Har bara bott här ett halvår. Den här tunneln är det häftigaste på Terminal 5. De andra har jag inte sett.