Mitt fotografiska minne

MAMA MIA!

Cosi fan tutte. Igår gjorde jag det som alla tycks ha gjort – gick på bio och såg Mama Mia! Som omväxling till det soliga och varma vädret njöt jag i fulla drag av svalkan och mörkret i biosalongen. Filmen var trevlig och fylld med gammal välbekant musik. Jag var ingen stor ABBA-fan på den tiden det begav sig men låtarna gick det inte att undvika såvida man inte valde ett liv som radioeremit. Det gjorde jag nu inte så därför kände jag igen det mesta som sjöngs i filmen. En söt liten historia med lyckligt slut. Min behållning av filmen var nog alla scener med segelbåten. Jag sålde min motorbåt nyligen och saknar sjölivet enormt. Segelbåtsscenerna fick hjärtat att klappa lite extra. Och Greklands övärld. Hur ljuvlig är den inte. Har bara goda minnen från Grekland.

Dagens bild är på mama mia e io, mamma och jag, på det första fotot någonsin av undertecknad. Jag ber om ursäkt för allt damm i pappas förstoringsapparat.

Inlagt 2008-08-01 09:24 | Läst 8002 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fin bild.
Själv skall jag se musicalen Mama Mia i morgon. Såg den i NY i oktober, skall bli kul att se den igen.
/Arne
Det är koftan som gör bilden.
Jag är nog lite koft-fetischist. Det är något speciellt med de här något äldre bilderna med kvinnor i kofta. Något återhållet ordentligt. Kanske någon sorts trygghet. ( nånting för en psykolog att bita i kanske)
Har ni sett filmen "Vera Drake"? Hon är så fin i sin enkla kofta. Och Barbro Alving, Bang, tycker jag är söt på bilderna där hon bär kofta.
Det märks att jag är född på tidigt 50-tal. Eller hur?
Mamma Mia ska jag också se. Kofta eller ej :-)
Jag och mina vänner var och såg musicalen i Stockholm och blev faktiskt besvikna. Musiken var bra men resten...nja. Kommer antagligen inte att se filmen. Men man ska aldrig säga aldrig.
/Mvh Annika
Svar från N Thomas Meldert 2008-08-01 18:28
Min behållning av filmen var som du förstår mager. Men jag hde inte sett ett uns av musicalen innan.