Mitt fotografiska minne

Helstekt abborre med höst

Igår visade min fru en del av sin kreativa sida och serverade udda grönsaker till middag. Det är inte färdigdukat på bordet men tillräckligt för att ge ett intryck. Endast bilden är otillagad, direkt från kameran.

Inlagt 2008-10-05 08:35 | Läst 5323 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Helstekt aborre är aldrig fel. Snygg dukning.
HAr du provat att doppa aborrfileer i mjöl, rågmjöl med salt och peppar, Sedan lägger man dem i en form häller över grädde och soja, In i ugnen ca 15 min 225 grader.
Behövs inte mer. Kanske var det lite persilja på också
Svar från N Thomas Meldert 2008-10-05 17:29
Låter som om det är värt att prova. Min favorit annars är panerade stekta abborrfiléer som är kalla. Bättre än godis.
För att inte tala om en rökt aborre, direkt ur röken, kanske upplagd på en knäckemacka ....
Svar från N Thomas Meldert 2008-10-06 06:38
Minnen väcks till liv. Rökt abborre är mat för gudar. Pappa fick min röklåda när jag flyttade...