Mitt fotografiska minne

Taxinge slott, Bella Pictura och Tri-X

Bella Pictura hade valt en fin miljö som inramning till sin utställning. Jag tog inga bilder på utställningen. Det hade min svensklärare kallat för tautologi, bildligt talat =) Om utställningen kan sägas att den var liten men naggande god. I högsta grad sevärd. Sorgligt är det bara att kvinnor vill separera sig från männen i dessa jämlikhetens tider. Men det är ju ingen kvinnlig last att skapa grupper av likasinnade. Hela mänskligheten är ju så funtad att vi söker oss till dom som är som vi. Det känns tryggast så.



 

 

 

 

Alla bilder med Rolleiflexen och Tri-X, mitt Dogmaekipage.

Inlagt 2009-08-03 11:32 | Läst 5702 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det var fint att träffa dig Thomas! Hade hoppats på att få se mer av dig igen, men såg inte skymten av dig efter första mötet utanför. Det blir nog andra gånger!

Fina bilder!
Svar från N Thomas Meldert 2009-08-03 18:36
Jag är säker på att vi träffas igen någon gång. Fina bilder hade ni också!
I dagens jämlika samhälle krävs det nog att kvinnor tar efter männen och separerar sig i olika sammanslutningar för att kanske bättre ta sig fram eller bli synliggjorda. Tror inte att det är någon nackdel utifrån hur det fortfarande ser ut i samhället.

Annars är det en helt klart sevärd utställning. Jag var i Mariefred i dag på ett fotouppdrag och passade då på att ta omvägen förbi utställningen och en räksmörgås på Taxinge Slott. Lika njutbara båda två. :)
Hälsningar
Nonno
Svar från N Thomas Meldert 2009-08-04 21:46
Män är ju inte ett dugg bättre med alla herrklubbar och sällskap hit och dit. Själv föredrar jag nog tillställningar och sällskap där alla är välkomna. Nåväl, fina bilder är vi överens om att det är.