Mitt fotografiska minne

Slut på favoriterna

Jag har just erfarit ett deprimerande faktum. Det finns ett tak i ”poolen” Mina favoriter. Jag får inte ha fler än 99 st. Jag upptäckte detta när jag försökte klämma in den 100:ade favoriten. Nu står jag inför det svåra valet att rensa. Men hur i all världen? Ska jag bara slänga de äldsta (mest fair) eller välja ut några tveksamma? I väntan på Fotosidans svar på mitt rop på hjälp blir det inga nya favoriter.

 

Jag kan egentligen inte se problemet med att ha lika ändlöst med favoriter när jag själv kan ladda upp nästan ändlöst. Det är ju blott länkar till befintliga alster. Ok, det tar väl lite mer än 0 kb att samla alla länkar och tumnaglar i min privata Favoritpool men i alla fall. Minne är billigt.


Fotosidans i särklass viktigaste funktion är att titta på andras bilder och låta sig inspireras av dem. Ja, kära kollega. Dina bilder är viktiga. Även de mindre bra. Tro inget annat. Här kommer en riktigt dålig bild vars avsikt är att få dig att känna dig duktig och ge dig självförtroende i ditt bildskapande. Titta på dina egna bilder och njut. Visst är dom bättre än den här?


PS
Fick just svar från Fotosidan att det nog var en bra idé att utöka storleken på Mina favoriter-poolen. Kul!

Inlagt 2008-08-17 20:49 | Läst 5595 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?