fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Visst var det skitväder idag, det tyckte alla jag träffade

Halka, snö, is  och elände handlade det  om, men lika  mycket om kommunens tillkortakommanden. Och goda råd från dem man mötte: gå inte där, gå där borta istället.

Jag valde att gå här, där var det inte så tilltrampat  och halt, och  jag hade  ju inget annat  mål än att låta min kamera samla några nya bilder. På köpet får  jag ju röra på mig.

Tråkigt väderbild!

Därborta var det skithalt, jag kom  därifrån.

Vände  jag  mig  om kunde  jag se ett pendeltåg  sticka  upp.

Planket  har jag fotograferat förr, men då med  mer somriga färger på växtligheten framför. Det som göms i snö... osv.

Jag vill inte påstå att  ljuset var det bästa och ibland kunde  jag  inte hindra sön från att söka sig till  objektivet, så det blev inte direkt  några höjdarbilder, men, de duger väl till att blogga med.

Här är det gamla Sollentunamässan som  står  i bakgrunden och inväntar  sitt  öde.

Så jag vandrade vidare.

Skånskt nerfall?

Annat nerfall.

Och sista skitvädersbilden för idag.

Inlagt 2016-11-11 18:46 | Läst 393 ggr. | Permalink

"Hej! Vintern kom tidigt i år.. trots att hösten var så fin och varm, länge.. Vill bara tipsa om vinterskon/kängan av märket 'Icebug' med inbyggda dubbar, dom är jättebra! Köpte min modell (vet inte vad modellen heter) för två år sen när jag ville gå upp i Tantolunden även när det var ruskigt halt på vägar och på berget där.. och jag ville kunna gå med dyr kamerautrustning över axeln.. då vill man inte halka! Har inga problem med ishalka sen dess! Gick en runda på Söder idag, med besvärliga trottoarer.. inga problem! En mycket bra investering.. istället för en bruten fot eller arm.. ge faan i att köpa kameragrejer, köp vinterskor/kängor med dubbar istället! :-) Jag köpte mina för två år sen på Alewalds på Kungsgatan, dom kanske har kvar märket..? Mina har endast ett blixtlås på insidan av foten och är lätt att ta av och på. Jag har pulsat med dom i värsta snön här ett par dagar tidigare också.. med ett par 'funktionsbyxor' som slöt tätt nere vid vristen ovanpå kängorna. Jag blev blöt om byxbenen men om fötterna var jag torr och varm.. förhållandena ser du i min senaste blogg.. Hälsn!"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Gillar det skånska nerfallet. Min far jobbade en tid åt företaget på den tiden det fortfarande fanns ett å i namnet. "Skåningarna" kallade han dem rätt och slätt. Hoppas solen tittar fram i morgon!
Hej! Vintern kom tidigt i år.. trots att hösten var så fin och varm, länge..
Vill bara tipsa om vinterskon/kängan av märket 'Icebug' med inbyggda dubbar, dom är jättebra! Köpte min modell (vet inte vad modellen heter) för två år sen när jag ville gå upp i Tantolunden även när det var ruskigt halt på vägar och på berget där.. och jag ville kunna gå med dyr kamerautrustning över axeln.. då vill man inte halka! Har inga problem med ishalka sen dess! Gick en runda på Söder idag, med besvärliga trottoarer.. inga problem! En mycket bra investering.. istället för en bruten fot eller arm.. ge faan i att köpa kameragrejer, köp vinterskor/kängor med dubbar istället! :-) Jag köpte mina för två år sen på Alewalds på Kungsgatan, dom kanske har kvar märket..? Mina har endast ett blixtlås på insidan av foten och är lätt att ta av och på. Jag har pulsat med dom i värsta snön här ett par dagar tidigare också.. med ett par 'funktionsbyxor' som slöt tätt nere vid vristen ovanpå kängorna. Jag blev blöt om byxbenen men om fötterna var jag torr och varm.. förhållandena ser du i min senaste blogg..
Hälsn!