fotografering (och annat?) med ddarriga händer

I väntan på bussen kan man ta det lugnt

Fullmatad med intryck från KODE (konstmuseikomplexet) behövde jag återhämta mig med Latte och en chokladmuffins, men ur fotofikaperspektivet var det ynkligt, då jag fick sitta ensam vid bordet, så jag höll skenet uppe genom att ta en bild.

Litet skärpedjup och fokus på närmsta norrman.

Anade att bakgrunden  med alla kopparna kanske skulle bli lite orolig, så jag gjorde också tvärtom, litet skärpedjup och fokus på kopparna.

.

Inspirerad av den "moderna konsten" (Den börjar ju snart bli hundra år!) tog jag en bild av gatulivet genom fönstret och en vas.

.

Så småningom kom aftonens motsvarighet till det sköna morgonljuset krypande, så då sökte jag mig ut på gatorna igen, både för ljuset och fotandet, men också för att så sakteliga dra mig mot en lämplig busshållplats.

Samtal vid arbetsdagens slut?

Jag både hittade lämplig hållplats och lämplig buss och lämplig plats där jag stämt träff med dottern och när vi provianterat och kommit hem till henne, smög sig  aftonljuset över oss och vi kunde ha en mysig fredagkväll efter en arbetsvecka respektive en lång dags färd mot natt.

Kvällsvy från dotterns fönster.

Inlagt 2013-09-25 08:17 | Läst 1344 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul lek med skärpedjupet och kopparna!
Din modernakonstbild blev ju riktigt fin, så även bilderna kring bullhållplatsen!