En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...
Fredag
Fredag och ett par dagars ledighet att se fram emot. Vi brukar äta fisk eller skaldjur på fredagar. Det ska vara lätt och snabbt efter jobbet. Ikväll blev det fiskburgare på torsk, kryddade med gräslök och en romsås med mycket dill. Stripsen är inte något hemmagjort utan kommer från frysdisken på Coop. Det är ju fredag och då finns det gränser för vad köket orkar fixa fram.
Hälsningar Lena
Inlagt 2024-02-23 20:25 |
Läst 648 ggr. |
Permalink
jag fick göra färsen själv, trevligt om man kunde köpa torskfärs men det har inte min fiskhandlare. Det är tomater och tunna skivor röd lök. Jag vill gärna ha lök på burgare, både på kött och fiskburgare. Jag har panerat i ströbröd enligt receptet. Vi har inte någon airfryer men däremot ugn med varmluft. Om jag inte hade det skulle jag definitivt ha en airfryer, men nu tvekar jag över att köpa en, mest för att den tar en massa plats.
Hälsningar Lena
ja det blev en lyckad burgare. Det är ganska sällan jag gör en på fisk eftersom vi har både älg och vildsvinsfärs i frysen.
Hälsningar Lena