fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Tiden, bilden och rummet

 "Tiden, bilden  och rummet "  Vägen till den rubriken var både  ringlande, lång och  föga utstakad. Kanske  också redan glömd.

Det började  med tankar på de överblivna bilderna, de kanske bortglömda, försvunna eller bara försummade, bilder i vårt inre, på papper eller bara någon  gång projicerade på en  vägg.Och de där bilderna   som kanske inte finns, ,men  ändå finns eller borde finnas.

Oj, jag borde kanske  inte  ha öppnat dörren till ordförrådet, nu bara trillar orden   ut i en  vild,strid  obevakad ström, fria från  krav på nytta, relevans  och sunt förnuft, men  ändå inte.

Kanske behövs tiden som en sorts inkubation.

När  jag började skriva  trodde jag det skulle handla  om  kvarglömda gubbar, men de blir visst bortglömda i mina ord och  får hållas i bilderna. Infångade  på försommaren har de varit fångar i min dator tills nu. I bakgrunden (verklighetens) strömmar "stomps from the swamps" i högtalarna, men  inte sådan där  modern strömmad  musik utan en hederlig gammal CD-skiva.

Men eftersom The swamps  ligger i Louisiana har musiken inte  med bilderna att göra, möjligen sprider den en känsla av nostalgi

Inlagt 2016-09-13 12:47 | Läst 566 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ja tänk att en CD skiva är gammal o hederlig, jag har börjat spela mer o mer vinyl, fast dom är jäkligt dyra, men en härlig ljudkvalitet är det, kul inlägg som vanligt! Må fint, LO