Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Ny kamera

Det gäller att hitta på lite att pyssla med under rehabilitering och då jag inte hade lust att sticka och brodera, ut och fota skulle ha varit kul men fungerade inte så varför inte ta och utnyttja tiden till att bygga en kamera.

Får hem en en kartong med en massa bitar och en flera sidor lång byggbeskrivning.

Är lite försiktig och öppnar bara en påse åt gången för de här byggbitarna är små, mycket mindre än vanligt lego.

Byggbitarna och byggbeskrivningen är så smått att jag får hämta både extra starka läsglasögon och förstoringslampa. Mindre fingrar skulle också ha varbra att ha.

Bit för bit kommer på plats och nu börjar det likna en kamera. Den där gula manicken är till för att bända loss bitar om man satt dem på fel ställe. Händer faktiskt ibland och den behövs, för de sitter rejält fast.

Efter en hel del timmar så kan jag beundra mitt färdiga bygge. Så här blev den.

Jag tog inte tid på hur länge jag höll på, men det tog lite tid men var kul. Den som uppskattade bygget mest var nog äldsta barnbarnsbarnet Harald 5 år. Han testade dem med att fota sin mormor.

Fast nu var det så kul att bygga den första kameran så jag testade en till modell och fick ihop den också efter en hel del pyssel.

Harald uppskattade båda modellerna.

Postat 2024-08-02 10:24 | Läst 1452 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera