En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...

Fredagsmys...

...middag i växthuset och dagens bild 248. På menyn stod grillad torskfilé, foliebakad potatis med smör, chili, vitlök och färsk dill samt smörstekt karljohansvamp med crème fraiche och solmogna körsbärstomater.

Ha en fin helg allihopa,

hälsningar Lena

Inlagt 2014-09-05 21:08 | Läst 2291 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Livsnjutare:) Trevlig helg skall ni ha!
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:31
Tack Ingemar,
är det fredag så är det.
Hälsningar Lena
Låter rättvist!!! Trevlig helg och kanske ses vi i morgon!!! Om du hittar ut ur växthuset... ;) //Peter
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:33
Tack Peter,
det börjat bli mörkt på kvällarna nu men jag hittade ut och ända till Fågelsången.
Hälsningar Lena
Ser minst sagt inbjudande ut! Låter vidunderligt gott! Det vattnas i munnen. Själva åt vi köpekräftor med minimalt med kött och ingen smak. Dessutom kumminost, som numera tyvärr bara finns med nejlikor...Hade helt klart föredragit din måltid!
Ha en skön helg!
Eva
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:34
Tack Eva,
färsk torsk är verkligen lyxigt och med karljohansvamp blir det en toppenfin måltid.
Hälsningar Lena
Mysigt fredagsmys !
Det lät gott, tur att man är mätt :-)
( Jag har också äntligen börjat se lite Karl Johan här hemma )
ing-marie
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:35
Tack Ing-Marie,
det har kommit en omgång till med KJ här och jag har hittat en del små som har varit jättefina.
Hälsningar Lena
Det ser myset ut Säkert gott också Ha en trevlig helg : ) // Gert
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:37
Tack Gert,
det var en fin fredagskväll.
Hälsningar Lena
Mmmmmmmmmmmm gott
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:38
Mmmmm, det var det.
Hälsningar Lena
Ser vackert och stämningsfullt ut det där, och lät gott.
Själv åt jag lunch i en fiskfabrik i dag, blev också färsk torsk. Låter väl inte som någon höjdare men laga torsk det kunde de där. Så gott.
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:39
Tack Margareta,
färsk torsk är ju toppenfint och man lagar till den varsamt. Det borde de väl kunna i en fiskfabrik.
Hälsningar Lena
Det är njutning på en högre nivå det! =)
Ha en underbar dag!
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:39
Tack Heléne,
absolut.
Hälsningar Lena
Fin bild på fredagsmys och i växthuset blir det ju ännu bättre.
//B-O
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:40
Tack B-O,
ja det blev en mysig fredagskväll.
Hälsningar Lena
Låter härligt, var det gott?, Hils, LO
Svar från Lena Holm 2014-09-07 09:41
Tack LO;
ja det var en riktig höjdarmåltid. Färsk torskfile grillad ett par minuter på var sida är oslagbart.
Hälsningar Lena