Stilla dagar.

Det händer då och då att kvällarna blir varma och sydvästen mojnar. Då kan det, om andan faller på bli en tur ut till skären och en middag på klipporna som häromdan. Bekymmersfritt. 
   En geolog kan nog pricka in mineralet som meandrar vackert i hällarna.

Nu faller ett ihållande regn, vinden vrider på ost och det varnas för kuling. Båtarna är förtöjda som de ska med spring där det behövs. Det är ganska skönt i mörkret på ateljéverandan. Och osköna nyheter från Frankrike och valet där.

Fuji Xpro2 23/1.4 som råkar sitta påskruvad. Och kameran på fickan.

Inlagt 2024-06-30 21:57 | Läst 394 ggr. | Permalink
Väldigt fint på klipporna och vilket ställe att äta middag på. Nu är det mera svensk sommar, även om vi inte fick så mycket regn som vi hade behövt.
Hälsningar Lena
Svar från mombasa 2024-07-01 17:06
Tack. Det är ett lätttillgängligt skär, med badbara klippor, om än lite kyligt än så länge (När det blir varmt blir det alger. Pest eller kolera liksom.) Vi fick dryga 12mm och är nöjda även om väderinstituten först lovat de tredubbla.
hälsn Gunnar S
Fin stämning i bild och text.
Allt gott/per-erik
Svar från mombasa 2024-07-03 18:02
Tack. Vi lever ett slags lyxliv. Får göra som vi vill, med vissa begränsningar, barn och barnbarn dyker upp då och då och sätter fart på huset. En båttur, ett litet projekt med nåt. Blygsamt fotograferande.
Ha det gott i barnbarnsväntan
/Gunnar S