FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

En sista granskning


"Från vår kust", Tobaksmagasinen 2.3.2013. Foto: Håkan Eklund.

En sista översyn innan vernissagegästerna anländer. Fr. v. Anders Blomqvist, Krister Welander, Tuija Warén (skymd) och Heidi Holmlund (som på kvällen valdes till BFF:s nya ordförande).

Inlagt 2013-03-03 22:13 | Läst 1826 ggr. | Permalink
Har hela mitt liv fotat men aldrig haft en utställning. Det ser väldigt trevligt ut. Hade varit intressant att se bilderna. Har börjat göra några canvas men det är ännu för lite till antal. Dessutom vill jag ha ett sammanhägande tema i bilderna. Jag har en ìdè om skogen. En sida med bilder från naturskogen och en sida från den skog? som skogsbruket står för.
Sten
Svar från Håkan Eklund 2013-03-04 10:59
Hej Sten, jag har själv minimal erfarenhet av utställningar, men via BFF börjar mitt intresse stiga - det är jobbigt med superintressant! Samtidigt otroligt lärorikt!

En fördel med en gemensam grupputställning i föreningsregi är att tröskeln blir lägre för att ta steget fullt ut.
Temat för vår första BFF-utställning är kort och gott "Från vår kust", med bilder från allt mellan insekter, örnar och landskap. Blev nog en fungerade helhet.

Ang. canvas (jag hade 4 sådana) så börjar jag mer och mer tycka att de inte gör sig speciellt bra på en stor utställningsvägg, en bra monterad tavla med ram och passepartout ser betydligt mer "förädlat" ut.

Din skogsidé är perfekt!


- hawk