FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Ett fragment


Rotfragment till en stubbe. Uggleskogen, Hirvenssalo 21.2.2008. 
Foto: Håkan Eklund.

Har suttit hela dan framför datorn med en artikel om Svalbard för en dagstidning. Konstigt vad tiden bara rinner iväg vid skapande jobb. Det är stor skillnad mellan produktion och konsumtion; det som man läser på fem minuter kan ta en hel dag att skriva. Och att söka fram sju bilder att välja ifrån (ur ett digert arkiv) tog massor av tid. Det är som att kolla in böcker, eller tidskrifter - plötsligt börjar man bläddra i alla ...

Tog ut hunden på en lunchpromenad, dimmigt gråväder igen. Saknar redan de (halv)soliga dagarna vi hade fram tills i går. För närbilder i skogen duger gråväder hur bra som helst, då är åtminstone ljuset mjukt och jämt.

Och i morse steg jag upp klockan nollfem för att kolla in månförmörkelsen, hade tänkt ställa upp 500 mm gluggen. Men tyvärr var det dimma. Jag fick se mig i månen efter en måne.

Inlagt 2008-02-21 18:03 | Läst 6988 ggr. | Permalink
Var ute kl 04:00 här i alldeles klart väder.. Fick se den förmörkade månen.. Ganska speciellt, faktiskt.. Fick inte för mig att plåta dock.. Retar mig lite i efterhand då tanken faktiskt fanns när jag gick och la mig?? Men men..
//Micke