Gatufotograf

Massor med fotografer ute på stan

 

Mycke fotografer i Stockholm igår.  De gick runt med kamera i handen och nummerlapp på ryggen. Det var den årliga fotomaraton som ägde rum. Själv hade jag glömt bort att anmäla mig - tyvärr. Men tog mig tid att gatufota lite. 

En välklädd ung fotograf fick korn på ett bra motiv precis framför mig. Så tog hon ett par steg närmre objektet. Det blev flera bilder. Verkade professionellt.

 

Nu var hon klar. Mannen som blivit fotograferad hade inte blivit besvärad. Eller kanske. Men vem har något emot att bli fotad av en sådan snygg fotograf. 

 

Inlagt 2021-08-22 07:40 | Läst 667 ggr. | Permalink
Hej,
Va trevligt att se en ung fotograf som är intresserad av gatufoto.
Hoppas att hon vann.
Ha det gott
Bob
Svar från Nisse Larsson 2021-08-22 10:03
Bådar gott för gatufotograferingen! Hälsar NL
Hej Nils-Erik.
Det er sikkert en stor fordel, at være kvindelig fotograf i sådan en situation. Du holdt dig lidt på afstand og fik er par fine dokumentarfotos med hjem.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Nisse Larsson 2021-08-22 18:35
Snygg kvinnlig fotograf har alla fördelar på sin sida. Vi gamla gubbar gör så gott vi kan. Tackar Erik. Hälsar NL
Jag var också med i går. Super kul och svårt som vanligt. Min största tillgång är nummerlappen på väskan, det finns ingen bättre ice-breaker än folks nyfikenhet. Och det finns det tack och lov gott om när solen skiner och det är mycket folk på gator och torg.

Snyggt fångad serie på en fotograf som försöker fota obemärkt och samtidigt själv blir huvudmotivet i någon annans bild.
Svar från Nisse Larsson 2021-08-22 18:38
Hej, fotomaraton hade tur med vädret. Det betyder allt för bra foto i stan. Visst hade jag lite tur här. Tackar för kommentaren. Hälsar NL