Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

17 DECEMBER - TVÅ FOTOBOKSKLAPPAR FÄRDIGA

***

Så har jag fått dom två beställda fotoböckerna. Traditionsenligt sedan några år tillbaka gör jag en fotobok till resp barnbarnsfamilj, den i Stockholm och den i Göteborg. Det här till Göteborgsfamiljen. Båda böckerna fokuserar ju på barnen i familjerna men ibland är mamma, pappa eller tom mor- eller farföräldrar med. Jag håller mig till Fotoklok som har hög kvalitet både på papper, tryck och bindning och har inte blivit besviken någon gång. Det brukar bli runt 50 sidor och jag växlar mellan albumsidor (med flera bilder per sida) och sidor med bara en stor bild på, nån gång en bild över ett helt uppslag. För dom här årsböckerna väljer jag format 27x27 cm, en storlek som är lätt att bläddra i och hantera. I denna storlek och med knappt 50 sidor blir det drygt 500 :- per bok så det är inte direkt billigt men med den höga kvaliteten och tanken att böckerna ska kunna följa med familjen genom många år framåt tycker jag det är värt kostnaden.

*

Årets fotobok till Göteborgsfamiljen

*

***

Inlagt 2015-12-17 22:27 | Läst 1372 ggr. | Permalink

"Det ser fint ut och det jättefina julklappar. Jag har gjort två historiska fotoböcker till mina syskonbarn i USA. De är vuxna nu och jag har gjort böcker med bilder från 1920-talet och fram till och med förra året. Hälsningar Lena"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vad trevligt! Måste vara hur värdefullt som helst vartefter åren går..
Hälsn!
Ser fint ut. Hade tänkt göra ett prov med naturbilder och vända mig till Crimson . Var in på Fotoklok också och det ser ok ut. Jag vill ha lite text också men det verkar inget bekymmer med det.
Sten
2015-12-17 23:10   Tomas
Kul att du är nöjd med böckerna!
//Tomas - fotoklok.se
Jag tycker att 500 kr är billigt för så mycket minnen fångade av en duktig fotograf-släkting och förpackat på ett exklusivt sätt...
En härlig julklapp!
Det ser fint ut och det jättefina julklappar. Jag har gjort två historiska fotoböcker till mina syskonbarn i USA. De är vuxna nu och jag har gjort böcker med bilder från 1920-talet och fram till och med förra året.
Hälsningar Lena
Det er en rigtig fin ide Björn. Og med din produktivitet må der være masser af billeder og vælge imellem.
Jeg har kun prøvet det en gang for flere år siden og der blev jeg skuffet, men det skal prøves igen og hos en anden leverandør.
Hilsen fra Erik
Det bästa att ge bort ..alla blir nöjda både givare och mottagare...jag vet...
Har enbart gjort böcker på Fuji och Önskefoto
Skall titta där du tryckt
Gun-Inger