Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

INTE ENS SAXEVÄGEN.....

***
.....är vacker jämt. Här i trakterna kom det 3,5 dm snö för knappt en vecka sen. Sen dess har det töat men en hel del snö är kvar och där det inte är snö är det lerigt ute på fälten. Jag kom upp i går kväll för att vara med på Konst i Påsk. Vanligen brukar jag visa hur vackert det är utefter Saxevägen, därför kan jag ju visa dagsläget också. Bilderna är från i förmiddags. 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2022-04-14 20:02 | Läst 715 ggr. | Permalink

"Den där grisen ser ut att ha det bra och det kan vara nog så vackert tycker jag. Men jag gillar även puffbilden med snön som bilar ett mönster i naturen men den lilla pölen som ett centrum. Jag tänkte direkt på amerikansk konstnär, Bev Dolittle, vars motiv påminner om den bilden men det döljer sej ofta ett djur i hennes bilder som annars visar mest snöfläckar och stenar eller något annat som tinat fram. Bifogar en länk till hennes bilder. Jag har två litografier med fläckiga hästar i ett snöfläckigt landskap med som jag köpte för ca 20 år sedan. Det är väldigt amerikanskt, men hennes tidiga verk var fascinerande. Hälsningar Lena https://www.bevdoolittle.net/"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vackert och vackert, åjo den naturliga skönheten sitter ju där. Vissna grästuvorna och den lilla vattenpölen är ju ett fint grundämne för något mer konstnärligt..
HaD/Gunte..
Svar från Khalad 2022-04-20 16:06
Jomenvisst, så är det. Men mindre insmickrande i gtåväder och lervälling, tack Gunte!
Sjön var ändå lite vacker. Fast nu kan det enbart bli bättre kan man tycka. Ha en bra påsk och utställning
Svar från Khalad 2022-04-20 16:07
Instämmer, det var fint ljus där! Tack Peter!
Den där grisen ser ut att ha det bra och det kan vara nog så vackert tycker jag. Men jag gillar även puffbilden med snön som bilar ett mönster i naturen men den lilla pölen som ett centrum. Jag tänkte direkt på amerikansk konstnär, Bev Dolittle, vars motiv påminner om den bilden men det döljer sej ofta ett djur i hennes bilder som annars visar mest snöfläckar och stenar eller något annat som tinat fram. Bifogar en länk till hennes bilder. Jag har två litografier med fläckiga hästar i ett snöfläckigt landskap med som jag köpte för ca 20 år sedan. Det är väldigt amerikanskt, men hennes tidiga verk var fascinerande.
Hälsningar Lena

https://www.bevdoolittle.net/
Tack Lena, det mesta av snön man ser här är borta nu, bara i skugghörnen och norrbackarna.Tror säkert grisarna har det bra, två killar som gruffar med varandra rätt som oftast :-)