Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

GÖTEBORG CENTRAL

***

Eftersom jag inte bloggat på några dar får det bli en till. Här Göteborg central okt 2008, lite gatufotostil fastän det är perronger och tåg. Fortfarande hade jag några styrelseuppdrag som gav anledning till resor och tåg och tågstationer har jag gillat sen tolvårsåldern. Med mig har jag en av dom gamla kompakterna, här en Canon Ixcus 960. Mina två Ixus 900 och Ixus 960 betraktar jag fortfarande som dom bästa kompakter jag haft. Här är det kanske varken helt skarp eller klart vad motivet egentlige ät men jag gillar att titta på folk

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2021-01-12 00:08 | Läst 1578 ggr. | Permalink

"Trevligt! Folk är alltid kul att titta på, även om man inte har en kamera med.. vilket händer! Då är det en fördel med en 'större' stad! Och det blir heller aldrig tråkigt, det händer saker mest hela tiden alla årstider.. Kul med dessa bilder! Hälsn!"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej. Alltid kul att fånga folkliv. på stationer. Som sagt skärpan är inte allt. Minspel olika händelser kan läsas i bilderna.
/ Bengt H.
Svar från Khalad 2021-01-12 19:22
Tack för det Bengt!
Inga större skillnader i mode från då till nu, eller på station o tåg, ser det ut som. Kunde inte känna igen någon heller, men skadar ju inte att titta, ibland sker det ju överraskningar. Kul att ha dessa bilder.
Svar från Khalad 2021-01-12 19:23
Nej håller med om det, modet alltså, tack Peter!
Hej Björn.
Jag har två vänner som fortfarande skjuter med Ixus. Den ena köpte en ny IXUS 285 HS här förra året !!! Han tar fantastiska bilder med den (han har en Canon D något ) Jag tror att Canon är en av få tillverkare som fortfarande finns på marknader med den typen av kameran.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Trevligt! Folk är alltid kul att titta på, även om man inte har en kamera med.. vilket händer! Då är det en fördel med en 'större' stad! Och det blir heller aldrig tråkigt, det händer saker mest hela tiden alla årstider.. Kul med dessa bilder!
Hälsn!