Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

BARA HÄNDER

***

Jag får säga som det är - det var Tommys blog för några dagar sen som fick mig att göra den här just nu. Så gamla händerna är. Också LO har bilder på händer och jag gjorde också en blog för någon eller några månader som hette så många tecken - den handlade också om kroppens åldrande fastän jag skrev det inte rakt ut.

*

Det har föresvävat mig att följa mitt eget åldrande i bloggarna, men just nu är det bara händerna. Jag tror mig om att kunna göra det utan att varken bli sentimental eller beklagande, bara försöka återge vad som faktiskt händer. Det är säkert inte så intressant för andra, även om ingen kommer undan sitt eget åldrande, för såvitt man inte dör i "förtid". Det skulle vara ett ganska intressant projekt för mig själv, att liksom se hur länge och hur långt jag skulle någorlunda neutralt kunna beskriva det. Projektet är inte avskrivet, men just nu är det bara händer!

*

*

*

*

*

*

Nu ska jag ta en kopp varm mjölk med honung och sen hoppa i säng. Önskar er som inte redan sover en riktigt god natts sömn!

***

Inlagt 2015-07-11 00:41 | Läst 1706 ggr. | Permalink

"Hej! Fina och spännande bilder! Jämförde mina händer med dina, och nog syns det på mina bilder att jag börjat åldras! Det syns mycket mer där än i ansiktet bedömer jag.. men det kanske också rasar ihop snart.. :-) Hälsn!"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej! Fina och spännande bilder! Jämförde mina händer med dina, och nog syns det på mina bilder att jag börjat åldras! Det syns mycket mer där än i ansiktet bedömer jag.. men det kanske också rasar ihop snart.. :-)
Hälsn!
Svar från Khalad 2015-07-11 11:41
På sätt och vis kan man ju säga att åldrandet börjar redan när man föds även om man inte kallar det åldrande då, så länge man är barn och ung. Men förändras gör vi ju hela tiden. För mig är ju åldrandet dels den alltid pågående förändringen men kopplad till att dom fysiska förmågorna minskar och i vissa fall försvinner en efter en plus alla krämpor som också kommer en efter en och som kräver medicinering för att hållas i schack. Och ansiktet ja, där syns det ändå tydligare på mig... Trots allt det här tycker jag fortfarande livet är både roligt och spännande, i alla fall för det mesta :-) Sommarhälsningar/ Björn T
ehrsa 2015-07-11 11:55
Hej! Björn. Det syns på dina bilder att du lever livet fullt ut! Få av oss 'bloggare' har så stor variation på bilder och motiv som du har tycker jag! Det finns rejält med experimentlusta ser man, detta är kul att få ta del av! Vi andra har nog ofta fastnat i våra genrer.. Själv känner jag inte att tiden heller räcker till, hinner knappt med att redigera bilder och skriva egen blogg, kommentera andras m.m.. Har några år kvar till pension, kanske man får mer tid då..? Och det är irriterande med krämpor som kommit sedan man passerat 50-strecket, själv ligger jag på 5 mediciner om dagen..
Hälsn!
Svar från Khalad 2015-07-11 22:38
Tack Jan, uppskattar dina kommentarer. Och visst blir det mer tid efter pensioneringen! Tack för dina vänliga ord!/ Björn T
Hehe, du har korta fingrar men lång tumme - lite som en Gorilla! Fina bilder! Må gott, LO
Svar från Khalad 2015-07-11 22:34
Hahaha, den var bra! Att jag har korta fingrar har jag alltid vetat, men lång tumme var nytt. Trots mina korta fingrar spelar jag gärna piano, utan att vara nybörjare tom! Tack LO, blir ofta på gott humör när jag läser dina kommentarer :-) / Björn T