Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

BARA EN KVAR?

***

*

Förstora gärna!

*

***

Inlagt 2019-09-06 19:34 | Läst 1162 ggr. | Permalink

"Snyggt ljus och komposition."


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Väldigt fin bild. Bra komposition och fint ljus. Riktigt lyckad bild! Hälsningar Mats
Svar från Khalad 2019-09-06 22:48
Tack för det Mats!
Till skillnad mot Mats brydde jag mig inte ett dugg om kompositionen och ljuset utan kollade på kläderna med de ännu moderiktiga revorna, spelet som jag känner igen men inte använt på mycket länge och så koncentrationen. Bilden har alltså både innehåll och form. Har något att säga och säger det bra.

´´´´´´

Nu till något helt annat: Wikipedia efterlyser nu foton bl a på arbetslivsmuseer, t ex Finspångs Turbinhistoria. I år är det också byggnadsminnen och fornminnen. Rekommenderas.

Jag brukar skicka in bilder där det saknas sådana. Det är lite knöggligt med uppladdningen men går, konkurrensen är måttlig så en bra bild kommer till användning, det är kul att se sin bild i sammanhanget och det blir lite reklam för kulturbärarna.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_arbetslivsmuseer_i_%C3%96sterg%C3%B6tlands_l%C3%A4n
Svar från Khalad 2019-09-07 12:19
Hej Måns, tack för fin kommentar! Får titta på detta med muséerna senare, just nu är det lite fram och tillbaka Korsheden -Finspång. Åkte ner i torsdags kväll för ett läkarbesök (ögonen) och åker upp t Korsheden igen om en stund.Sen åker vi sannolikt hem för hösten i veckan som kommer men eftersom äldsta dottern är hemma just nu åker nog jag upp igen ensam ytterligare några dagar senare för att få vara där själv några dagar. Men förstår jag det du skriver rätt vill dom ha bilder på muséerna, inte bilder för muséerna?
Måns H 2019-09-07 12:40
Bilderna kan vara på muséernas exteriör eller nån lämplig interiörbild.

Man ska ju inte jaga ihjäl sig för detta. Jag ser det som ett trevligt och lite meningsfullt fotograferande. Håller mig inom mina närområden Gotland/Norrköping m o. Särskilt kul att komplettera där det inte finns nån bild alls. Se länken, tumnaglarna t h i listan.
Snyggt ljus och komposition.
Svar från Khalad 2019-09-07 12:20
Tack för det Peter!/ BjörnT
Hej Björn.
Mycket fin komposition med den diagonala linjen från benet till huvudet - perfekt. Ljuset läggs ut så att det finns både helt svarta och helt vita toner och ansiktet är väl upplyst - perfekt.
Enligt min mening.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Khalad 2019-09-07 12:21
Tack för så fin kritik Erik! Hälsningar/ Björn T
Snyggt o renodlat o riktigt bra! Med vänlig hälsning, LO
Svar från Khalad 2019-09-08 00:05
Det gädjer mig, tack och bock :-)