Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

PAPPERSUTSKRIFTER IGEN

***

Flera dagar senaste veckan har jag ägnat åt att välja ut och skriva ut pappersbilder igen. Det var ett tag sen nu men alltid lika roligt. Dvs inte lika roligt första vändan, precis som Affe skrev på FB för nå´n vecka sen, några skrivarmunstycken har klibbat ihop och när det är fixat behövde jag beställa några bläckpatroner till. Dels kostar det, dels tar det tid. Jag bestämde mig ändå för att behålla min 3880, den ger utmärkta bilder. Som tur var startade jag i tid så det blev ändå enkelt att göra lite nya bilder till påskens utställning i Söderbärke. Instämmer i det som många andra med jämna mellanrum uttrycker - bilder ska ses på papper!

När inbjudan till Konst i Påsk/ Söderbärke kom såg det inte ut som jag skulle kunna vara med, det finns ingen möjlighet för I att klara sig själv. Så visar det sig att två av barnen bestämt att dom kommer varsina två dagar under påsken och helt plötsligt har jag fyra dagar i Korsheden, skärtorsdag till Annandag Påsk, roligt! Fotoutställningen är i församlingshemmet bredvid kyrkan och har öppet Påskafton och Påskdagen 11-15.

*

Skrivarlya finns ju, hur är det med bildlya? Några av dom gamla bilderna kollas också innan skrivaren till höger kommer till användning.

*

En av dom nyutskrivna bilderna

*

***

Inlagt 2023-04-04 14:02 | Läst 1269 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Full rulle på dig Björn! Fin bild. Det ska bli kul att få träffas och för mig blir det ju första gången , så jag har ingen vana alls. Vi syns snart/Nina
Svar från Khalad 2023-04-04 14:14
Ibland så möjligen......:-) Tack Nina! Att skriva ut på papper ÄR roligt. Jag åker upp skärtorsdag em, kan nog vara på församlingshemmet vi 6-tiden. Kul att ses, instämmer!
Kul att vara med om en utställning samt få lite egentid. Någon sådan skrivare har jag aldrig haft, brukar skicka iväg för utskrift vid några tillfällen när det finns rabatter
Svar från Khalad 2023-04-05 13:53
Hej Peter. Konst i Påsk är en trevlig utställning där tillfället att träffa folk o prata en stund är lika viktigt som det konstnärliga. Jag har varit med sen 2015 tror jag, med uppehåll för Covidåren 2020 o -21. Det blir säkert billigare att skriva ut hos Crimson el motsvarande men jag tycker det är trevligt att kunna göra det själv.:-)
Hej Björn.
Jag håller med dig - pappersfoton är det bästa. Det är dock inte ofta jag skriver ut själv.
Super med familjeavlastningen.
Pøj pøj med utställningen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Khalad 2023-04-05 13:54
Det blir verkligen fin lyster med moderna Art-papper. Tacksam för barnens initiativ!
Kul att du kan vara med på utställningen och har fått fart på skrivaren. Vi har aldrig haft en färgskrivare och det känns inte aktuellt heller. Bilden du visar är mycket fin, gillar färgskalan. Det hade varit kul att se alla bilderna på utställningen och träffa dej, Nina och jag har förstått att även Marianne är med. Tyvärr passar inte öppettiderna så bra och jag tvivlar på att vi hinner fram. Vi ska visserligen till Eskilstuna men det är en ganska lång omväg att åka hem via Söderbärke :-)
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2023-04-05 14:00
Hej Lena, glädjer mig mkt att kunna vara med. Marianne kommer vara med o ställa ut men som jag uppfattat det egentligen inte vara där under utställningen, tror hon har familjeträff hemma. Ser fram mot att träffa Nina, hon var besökare ifjol men utan att jag visste vem ”hon var”. Söderbärke är väl 10 mil från V-s så Eskilstuna är nog 15, det är mkt. Hoppas vi ses vid annat tillfälle ngn gång i sommar!
Gott att du printar för fullt och kan ställa ut.
Lite egentid då och då är nödvändigt.
Härlig bild på fåglarna, som gör sig på papper.

Mvh J O
Svar från Khalad 2023-04-06 11:14
Tack för peppen Jan-Olof, visst är det så! Konst i Påsk är en mysig o trevlig tillställning! Önskar dig en fin påsk!
Jättefin bild.
Lycka till med utställningen
Mvh Bengt
Svar från Khalad 2023-04-07 20:03
Tack för det Bengt!