Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

UTFLYKTEN

***

Vi glädjer oss ofta åt att ha yngre familjer runt omkring oss. Det känns bra att se barn och ungdomar röra sig i kvarteret.. När vi kom hit (1971) var vi yngst i området, nu femtio år senare är vi med råge äldst.

*

Särskilt skojigt är att det nu finns ett par grannfamiljer med mindre barn och barnen i den ena har hälsat på ganska ofta genom åren och känner sig trygga med oss.. Dom vet att dom är välkomna in på tomten eller in till oss när dom vill. Nu pratar vi bara med varandra på håll, dom har såklart blivit tillsagda att just nu får dom inte gå ner till oss. Men utflykt måste man ju göra, jag fick syn på Elsa och hennes kompis när jag hade kameran med telet till hands . Här sitter dom utom synhåll för mamma och pappa på andra sidan planket (som tidigare granne satte upp där för att dom hade en vedtrave just där). Där sitter dom bra, en berghäll  som sluttar så man har lite utsikt över nejden...... Vatten och gurka, inte det sämsta på utflykt!

*

*

***

Inlagt 2020-05-04 14:37 | Läst 708 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Björn.
Du kan selvfølgelig godt regne ud, at jeg falder for sådan et foto - fint fanget.
Ja tiden går, vi var også de unge, da vi flyttede ind her - 23 og 21. Nu er vi de næstældste !
Med mange venlige hilsener fra morfaren i Roskilde.
Svar från Khalad 2020-05-06 20:20
Hej Erik, i backspegeln har tiden alltid gått fort, tack för kommentar!
Hej Björn!
Häromdan visade du bilder med ett märkligt ljusfenomen. Nyss (4 maj kanske halv fyra) intervjuades Clas Svahn på Nordegren och Epstein i radions P1. Svahn sa att det just nu sett lite speciellt ut på himlen pga Venus och Sirius (? jag är osäker vad han sa) och att många ringt och frågar. F ö intressant intervju!
Svar från Khalad 2020-05-06 20:22
Hej Måns, visst, Venus har ju lyst väldigt starkt länge men har knappast något att göra med det jag såg. Skrev fö till Clas men han har inte svarat.