Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Lite lek här med...

Det är aldrig för sent att apa efter andra... gav mig på Pixlr-o-matic jag med... Tog två foton som inte uppfyllde några direkta kvalitetskrav, och voilà, här är bilderna "försämrade" efter bästa förmåga. 

Vackert? Neeej..., men min avsikt var inte heller att skapa något vackert... ;-)

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2012-04-04 22:43 | Läst 3108 ggr. | Permalink

"Den första var grym, den gillas mycket."


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Den första var grym, den gillas mycket.
Svar från RHelena 2012-04-04 23:11
Såpass...?! ;-) Tack Per! Att skapa konstiga bilder är ingen konst med alla konstiga digitala verktyg idag, rätt kul!
Det är kul att leka. Det bör man göra så ofta man kan!

//Tommy
Svar från RHelena 2012-04-04 23:13
Det är nog det som är meningen med livet; lek! Eller kanske inte meningen, men leken bör finnas i vardagen i olika former, hur vuxna vi än tycker oss vara...
Jag gillar båda! :)
Visst är den appen kul! Förlorade mig i den en stund igår och hade riktigt kul! Kanske är jag lättroad... :) När min iPhone kan prata med min dator kommer det bilder från mig också. :)
/Anna
Svar från RHelena 2012-04-05 22:38
Vi verkar vara många som delar denna förkärlek för det lättsinniga! Jag har inte Pixlr-o-matic i mobilen för som så många andra populära appar så finns den inte för Symbian..... I mobilen leker jag med Nokias eget redigeringsprogram. Pixlr-o-matic laddade jag ner i datorn och i det här fallet är det "riktiga" bilder (tagna med en "riktig" kamera) jag använde. Ett tag sedan publicerade jag en bild tagen vid samma tillfälle: http://www.fotosidan.se/blogs/rhelena/dagens-bild-11.htm - ganska annorlunda bild jämfört med dessa två!

Trevlig påskhelg, Anna!
enanse 2012-04-06 07:57
Och där lärde jag mig något nytt... Lätt generad måste jag ju erkänna att jag bara trodde att Pixlr-o-matic endast fanns som app... detta ska googlas på, den vill jag ha även till mina vanliga kamerabilder. :) Leka är kul! :)
Hoppas att du får en skön Påsk, Rauni!
Det här är ju ett sätt att göra en bild av ett fotografi och det finns naturligtvis flera andra. Personligen föredrar jag det "rena" fotografiet men det hindrar inte att jag kan uppskatta olika typer av bildexperiment. Den andra bilden fungerar bäst för mig.

/Torbjörn
Svar från RHelena 2012-04-05 22:50
Att leka och experimentera kan vara ett sätt och få lite utlopp för fantasin och det kan kanske vara ett av hjälpmedlen för bättre bildseende och bättre fotografier också....? Dvs alla medel är tillåtna i skapandeprocesser, vilka de än är. Personligen tror jag inte särskilt mycket på idén att man ska hålla sig till en genre och ett sätt att skapa, ett sådant synsätt tror jag är bara begränsande även om man kanske blir tekniskt väldigt duktig på det man gör. Vi får prata mer om detta vid nästa fotofika!
Det är väl kul att få leka fram lite konst, det finns så mycket man kan leka med inom foto.

Glad påsk på dig
//Bert-Ola
Svar från RHelena 2012-04-05 23:02
Om ja! Tänker även på dina stackingbilder; stacking kan väl upplevas som ett slags lek också fast resultatatet kommer nog att betraktas som mer seriöst än bilder av typen ovan.... ;-) Glad påsk du med!