Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Silvermedlem ett år till - firar med dimma!

Har inte umgåtts med några planer på att avsluta medlemsskapet på FS. Tanken snuddade dock vid att medlemskapsformen skulle kanske ändras; utnyttjar inte just silvermedlemskapet så värst mycket numera, varken möjligheten att ladda upp bilder till mitt album (slutat med det i princip) eller bloggfunktionen, min blogg är ju inte särskilt väl underhållen. OK, låt gå... det fick bli silver ett år till ändå. I eftertankens kranka blekhet började jag räkna: av mina 18 blogginlägg under det sista halvåret har 14 inlägg handlat om Dagnys fikaannonseringar och -rapporteringar. Varje Dagny-inlägg kostar alltså 19 kronor med nuvarande frekvens och fördelning med inläggen. Är det mycket eller lite? Tur att det ändå har blivit många inlägg om Dagnys för färre sådana hade ju medfört högre peng för varje inlägg.

Lite mer variation vore önskvärt i min blogg i varje fall så det blir dimbilder denna gång, Dagny får tycka vad hon vill om det. Allt kan ju inte handla om henne.

.

.

.

Förresten så är det fotofika på lördag den 5 oktober igen. Sannolikt kl 10.30, men antagligen på ett annat ställe än i vanliga fall. Kan bli Fågelsången på grund att en kortare anspråkslös fotoutflykt planeras för denna gång och trakterna kring det nämnda fiket är en bra start-/avslutspunkt. Mer info kommer.

Dagny vann igen...

PS. 14 ggr x 19 kr = 266 kronor. Kaffe och fikabröd på det. Tågbiljetter och inträden ibland när dagnysarna träffas i Sthlm. Bensin och parkeringsavgift på några hundra spänn på Arlanda... Slitagekostnad för kamera, minneskort, dator etc.... Listan kan bli lång för vad det kostar att underhålla Dagnys. Man  mycket har man fått tillbaka också: vänner, underhållning, kunskap inom foto och om annat här i livet också! Tack alla ni som har kommit och varit med! Vi ses igen! DS.

Inlagt 2013-09-29 23:21 | Läst 2344 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul att du fortsätter som silvermedlem. Men du får mer än bara en blogg för pengarna :)
Kul att du fortsätter som silvermedlem. Men du får mer än bara en blogg för pengarna :)
Svar från RHelena 2013-09-30 08:19
Joo, jag får ju mer än en blogg... Borde bli bättre på att utnyttja allt förstås. Fast vad gör man inte för Dagnys, får betrakta bloggkostnaden som en rimlig satsning! :-)
Första bilden (trots att det var på en motorbåt) är riktigt läcker när det gäller stämning. När det gäller Dagnys så har du väl hyfsat låga resekostnader i alla fall. Hoppas vi ses på lördag.
Svar från RHelena 2013-09-30 08:22
Tack! Motorbåten i fråga hade lite sorgliga tider i vintras, den sjönk nämligen och låg under vattenytan och is några veckor.
Visst, resekostnaderna har varit mycket låga! Även kaloriåtgången har varit minimal....
Ja, som du vet har jag haft samma fundering. Men jag bloggade ännu mer sällan innan jag till sist la ner mitt silvermedlemskap. Det var väldigt roligt i början med bloggen, men så småningom kändes det uttömt. Det var helt enkelt inte så roligt att skriva längre. Och bilder har jag aldrig varit flitig att ladda upp på FS. Bildkommentarerna man får på FS är dessutom sällan något att ha. Nu kommer jag i alla fall att fortsätta följa din blogg. Den ger mig lite Sverige-känsla :-) Och du kan gott ladda upp fler bilder i just bloggen. Dessa är riktigt fina tycker jag!
Svar från RHelena 2013-09-30 08:27
Många har hållit på med blogg ganska länge här, med eller utan rejäla pauser. Minns inte hur länge du höll igång, men det var väl länge. Skulle gärna blogga mer, och framförallt lägga in bilder i bloggen regelbundet, men tiden räcker inte till, såsom det ser ut just nu. Fotar gör jag mer än någonsin, men utåt visar jag inte mycket av det (annat än det där med "en bild om dagen" på Blipfoto). Lite tråkigt faktiskt.
Du underhåller vår Dagnys riktigt fint tycker jag för det krävs lite tid ibland har vi märkt. Man har ju lite begränsad tid här i världen och mycket annat ska underhållas vid sidan av fotandet och bloggarna. Ser fram mot fotofikat på lördag men kan tyvärr inte komma tidigare än ca 10.30 till Uppsala. Vi ses då// Danne
Svar från RHelena 2013-09-30 08:28
Tackar! Du formulerar dilemmat med tiden så väl!
Vi ses på lördag!
Första bilden är jättefin! Lite mystisk...

Jag känner som du, hur sjutton ska tiden räcka till allt man vill och alla måsten? Jag skulle gärna fotografera oftare och blogga varje dag, men det finns bara inte tid.
Men då och då är bättre än aldrig! Bra att du förlängde ditt silvermedlemskap.

Må så gott!
/ Lena
Svar från RHelena 2013-09-30 23:00
Tack Lena! Den första bilden tycker jag om lite extra själv också.
Ja, det är mycket nu... Jag fotar faktiskt varje dag, men sedan blir det stopp i produktionen... Jag lever dock på hoppet att något kan komma att ändra den fulltecknade vardagen så att det finns möjlighet att återigen visa foton "på riktigt". Vore tråkigt att mista bloggen med alla inläggen så silvermedlemskapet är bra och ha ändå, och för den dag jag sätter fart igen.
Tack själv för att du hjälper till att kalla till sammankonsterna med Dagny :-)
Svar från RHelena 2013-09-30 23:00
För all del, det är ju ett litet nöje ändå! :-)
Vilken tur vi har att du inte lämnar FS och så fina bilder som alltid från dig!
Ses på lördag hoppas jag! :-)
ewa
Svar från RHelena 2013-09-30 23:01
Snälla ord från dig! Vi ses!