Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Mina glättiga strandbilder

Det är inte mycket att orda om dessa bilder, de talar sitt tydliga språk bäst utan ord. Värme. Sol. Vind. Ledighet. Längtan uppåt... Lite banalt, men vad gör man när bloggbegäret sätter sina klor i en efter en paus... 

Fast några ord blir det väl ändå...

 

Blått som havet...

 

Grönt som...

 

Transparent... 

 

Den här lille pojken gick så bra ihop med parasollen, försökte hålla ögonen på honom för att få till en fin bild på badbyxorna och parasollen, gick si så där. Skärpan...? Äsch...!

 

Herrar herrar...

 

 Fladdrande lätta tyger och sommarsommargrönt...

 

Där uppe skulle jag vilja vara... Ska jag, ska jag inte...?

 

Tänk om man kunde vara en fågel...! Fågel? En ny sort i så fall...

 

En ny dag. Idag slår jag till! Fast det blåser ju för mycket just i dag, ingen är uppe och flyger. Vilken "tur" jag har...

 

Fast det mojnade ju lite och då blev jag en halv fågel i alla fall...

                         Sista bilden är inte tagen av mig, av förklarliga skäl...

                                                     Fortsättning följer...

 

 

Inlagt 2011-10-30 18:15 | Läst 4918 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Schyssta bilder, djärva beskärningar. De två överst är kanon och gör sig bra tillsammans. Banala eller inte - skön stämning i denna bildsvit! Får man gissa att det inte bara är bloggbegär som ligger bakom utan också en längtan; en längtan efter just sommar, sol och bad? Det vore i så fall förståeligt =)
Svar från RHelena 2011-10-30 18:53
Tackar tackar Björn! Ja, inte är det kanske bara bloggbegär... Denna svit är alldeles färsk och därför är längtan efter en sommar alldeles särskilt stark. Men, bara vintern kommer snart och den blir bra (= med snö) så är jag alldeles nöjd igen!
Häftiga och lekfulla bilder, precis vad man behöver i höstmörkret! Men, vilken badmadrass...man kan ju inte låta bli att tänka på julens knäck... :)
Må gott!
// Lena
Svar från RHelena 2011-10-30 18:57
Lekfulla bilder och mörker är inte någon lätt fotokombination, lättare blir det med sommar och lek! Kul att du gillade bilderna, roligt om någon annan blir lite uppåt av dem också! Ja, jul och knäck är snart här, men den associationen gjorde inte jag av badmadrasserna...
Absolut inte "banalt"! Jag tycker att dina bilder är läckra! Det sätt som du också skurit dem på gör det ännu bättre och sätter fokus på dina nyckelord.
Ja, nu blev jag solsugen..... :) Tror att jag ska gå ner i köket och blåsa upp min färgglada luftmadrass..... ;) Härliga bilder där utsnitten bidrager!!
Hälsningar, Peter-L
Svar från RHelena 2011-10-30 19:26
Vad glad jag blir när solsuget grep tag i dig...! ;-) En färgglad madrass hemma räcker nog långt... Den här typen av bilder fyller väl en funktion allra mest under den här tiden på året. Glad för att du gillar bilderna!
Vackra bilder som jag inte tycker är banala. De behövs extra mycket nu när det är mörkt och trist. Livet är ju både ljust och svårt, ju mer ljust destå bättre. Härliga färger och bilder som får mig att drömma.
//ewa
Svar från RHelena 2011-10-30 19:30
Oj oj oj vilka mängder riktigt banala bilder som trängs på min hårddisk... De som är absolut värst kan jag aldrig visa här... Dessa aktuella här representerar ändå något slags riktning åt ett håll som pekar bort från det värst banala, i all sin sliskighet... Kul att du gillade bilderna, Ewa! Drömmar är viktiga förresten!
Sköna bilder, och jag visste väl att du snart skulle vara tillbaka :-)
Svar från RHelena 2011-10-30 20:34
Tack!
Förr eller senare är man tillbaka i ekorrhjulet igen, läs "i FS-ekorrhjulet..."
Sköna bilder Rauni. Speciellt de tre första.

/Torbjörn
Svar från RHelena 2011-10-30 20:48
Madrasserna krävde att bli fotograferade! Kul att du gillade dem också!
Är du i sydliga nejder och fotograferar och svävar i rymden? Jag är vederbörligen äcklad :-) Vi har haft en härlig brittsommar på Saltspring, men nu är det ohjälpligt höst här.
Svar från RHelena 2011-10-31 21:03
"Surt sa räven..." - det hörs lång väg... Skulle gärna ha fortsatt att sväva i rymden, i stället har jag landat bakom skrivbordet igen i den höstliga verkligheten på hemmaplan. Löven brukar inte sitta kvar i träden vid denna tidpunkt, den 30 oktober; ett tecken på en vag brittsommar kanske?
EGW 2011-10-31 21:33
Som barn bodde jag i Stockholm. Utanför köksfönstret hade vi ett stort lövträd, jag tror det var en lönn. Jag minns ett år när min lillebror kom och berättade:

"Nu är det precis 11 löv kvar på trädet".

Det råkade också vara den 11. november. Möjligen ville han briljera med att han kunder räkna så långt. Men det har fäst sig i mitt minne som en bild av när vintern i Stockholm börjar.
Svar från RHelena 2011-11-02 00:03
En skojig historia; 11 -11 -11...
Kul att se strandbilder :-) Undrar vad man kan få för bilder om man stannar en hel dag på stranden...
Svar från RHelena 2011-10-31 21:05
Strandlivet erbjuder en hel del spännade saker att se och fota, allra mest om man inte har tålamod att ligga och steka sig...