Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Från Dagnys till Dagmars

En ytterst kort visit på Dagnys fotofika resulterade i EN bild för min del. Som ni har noterat från tidigare inläggen i ämnet så var det en svängdörr på Dagnys idag då folk kom när de behagade (INGEN kom i tid - inte jag heller)  och sedan gick de (någon mer än jag...?) fast det roliga hade bara börjat. När jag gick - på tok för tidigt - så missade jag förstås några fotovänner, men sånt är livet. Och andra sidan, jag skulle ju egentligen inte ens varit där så jag är riktigt nöjd med det korta, hann ju bland annat se Peters fina bilder som ska hängas upp på en utställning i augusti.

 

 

Skyndade sedan iväg för något ytterst angeläget och angenämt, nämligen till Dagmars. Tyvärr var timmen sen innan man var framme, ingen fanns där, inte ens Dagmar. Men hoppas hoppas att dörrarna står öppna i morgon för en lunchsugen gäst eller två. Då ska jag äta musslor, kanske, de var så goda sist!

 

Men havet fanns där, en vacker kväll likaså, och jag är mer än nöjd. Vad mer kan man begära när man flanerar längs stranden en försommarkväll...

 

Förresten; beklagar bildkvaliteten, men resultatet är från mobilen, redigerade i den, sedan ivägskickade till en liten laptop där jag inte har någon möjlighet att bedöma hur bilderna ser ut egentligen, sedan mer jox i Pixl-o-matic för två bilder för att dölja eventuella brister (och då måste jag rulla upp och ner på skärmen hela tiden för att kunna använda redigeringsknapparna och se bilden, pga den lilla skärmstorleken).

Och som kronan på verket: Internetförbindelsen är helt kass! Jag har blivit utkastad nu hur många gånger som helst... Få se om jag överhuvudtaget kan publicera detta inlägg. Har inte fått dit bilderna än trots några försök...

Nu ligger två bilder där... och efter tre försök så finns den tredje där...

Och nu håller vi tummarna för att det går att publicera också...!

 

Inlagt 2012-06-03 00:36 | Läst 1642 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fransysk visit kan man väl kalla ditt korta besök ;). Vi satt bra länge och avhandlade allehanda ting vilka jag i dag har glömt de flesta. Ingen ville nämligen skriva protokoll ;). Du måste ha en gammal mobil för bilderna ser ju så gammalmodiga och trevliga ut ;). Att få sträcka på benen längs efter en havsstrand är inte så dumt när man suttit i bilen några timmar.

/Torbjörn
Svar från RHelena 2012-06-03 13:03
Jodå min N8 börjar bli åldrig om tänker på användningsgraden. För övrigt är den bara barnet egentligen.

Läser just nu Sebastian Näslunds bok "Ensam med havet"; en lämplig lektyr i alla lägen för den som är intresserad av allehanda seglingsbeskrivningar, men särskilt om man befinner sig vid havet. Fast rekommenderar den även för alla andra med: en ovanligt välskriven bok (för att vara en seglingsbeskrivning) som handlar om så mycket mer än en ensamsegling på världshaven, i en egenbyggd 4 metersbåt. Vaddå mer? Jo, han gör en resa in i sig själv på ett sätt som berör och imponerar!