Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Helt värdelös är man nog inte

IOGT-NTO-röreksen har en kursgård som heter Saxenborg. Den ligger i Grangärde strax utanför Ludvika.När jag var där i höstas fotograferade jag förstås en del. Dessa bilder publicerade jag sedan på Saxenborgs sida på Facebook. För en tid sedan efterlyste föreståndaren för Saxenborg bilder därifrån för att kunna användas i presentationsmaterial. Jag skrev då att det var OK att använda mina bilder om hon tyckte att dom dög. Och det tyckte hon uppenbarligen, för nu har hon bett att få dem via mejl. Så här ser bilderna ut.

 

 

Inlagt 2010-05-06 19:36 | Läst 971 ggr. | Permalink
Ja det kan jag förstå om de ville ha. Fina bilder, men första bilden är ju riktigt kalas med ett sånt spegelblankt vatten, med både hus o himmel i!!
Svar från Hundblues 2010-05-06 21:32
Tack så mycket. Det lite läskiga är att sjön ofta är precis så där spegelblank, och då får man ju fullständigt spader och bara måste fotografera.
Den nedersta bilden är bara helt underbar....
Svar från Hundblues 2010-05-06 21:37
Jo, jag tycker också den har något speciellt. Ljuset och färgerna är inte speciellt märkvärdiga, kanske inte kompositionen heller. Men kanske att jag på något sätt har lyckats fånga den där gemenskapen mellan ungdomarna där nere på bryggan. Eller också är det något annat som gör att bilden funkar. Tack för kommentaren i alla fall.
En mycket fin kollektion för en broschyr t ex. Hoppas de kostar på bra tryck. Det är fantastiskt vilka vattenspeglar du fångat!
Svar från Hundblues 2010-05-06 23:15
Bra tryck tror jag inte de har råd med, men hoppas kan man ju alltid. Fast jag är nöjd bara de kommer med i en broschyr över huvud taget. Vattenspeglarna är underbara, och oerhört typiska för stället. Så förhoppningsvis speglar (ursäkta ordvitsen) bilderna stället ganska väl.