SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#532. Strålande glugg!! Med OM-D på fotoflanering!! –Nobel-priset??

Har foto med Nobel-pris att göra?? –kanske lite!! Torium i glaset?? –på en glugg?? –efter ett tag blir det inbyggt gulfilter?? En sådan glugg får man ta till fotoflanering!! –eller hur??

Så var det Nobel-pris tider igen!! –trevligt med all publicitet kring prisen?? Naturvetenskapens två pris syns mycke bättre idag jämfört med för tjugo år sedan?? Detta är mycket trevligt, eftersom naturvetenskapen behöver all uppmuntran bland ungdomen. Litteraturpriset har länge haft en ”edge” i publicitet?? –med den dramatiska dörren och den ständiga sekreteraren!! I år var det en kines som fick priset!! –några böcker finns på svenska.  

Det skrivna ordet har Nobel-priset!! –bilden har Hasselblad-priset!! Finns det någon gemenskap mellan ord och bild?? –inte mycke?? Robert Capa gjorde en resa med John Steinbeck till Sovjet! --och det blev en bok!! Den svenska Nobel-pristagaren Eyvind Johnson hade en son? –Tore Johnson som var en fantastisk fotograf och medlem i De Tio. Hans bok om Paris?? –Paris’ hemliga tecken!! –är så rolig!! Skaffa den på antikvariat!!

Namnsdagsfika!! –för Ninni!! –med bok från Paris.

Det skulle va kul att försöka något i den linjen?? Fotoflanera i Lund i stället för Paris!! Så det är bara att ladda OM-D med en bra glugg?? –och den bästa jag har är Zuiko 50/1,4!! Den är strålade, rent bokstavligen?? –den strålar av Torium i glaset, så att den har fått ett gulfilter inbyggt!!

Det gör inte så mycke?? –här kommer några bilder från igår i Lund!! Fotoflanören försökte inte komma upp i paritet med Tore Johnson??

Olympus OM-D + Zuiko 50/1,4 @ 1,4 och 24 DIN.

Inlagt 2012-10-12 07:06 | Läst 3526 ggr. | Permalink

"Strålande bilder och ”go” text! Göran"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fina situationsbilder med lite "glow", jag gillar den sista extra mycket.
Svar från Bob Bovin 2012-10-12 07:30
Tack Stefan!
Ha en fina dag.
Bob
Strålande bilder och ”go” text!
Göran
Svar från Bob Bovin 2012-10-12 11:26
Tack Göran!
Kan inte bli annat med en så strålande glugg.
Ha det bra
Bob
Fina flanörbilder som vanligt!
Mvh
Jan Eric
Svar från Bob Bovin 2012-10-12 11:27
Tack Jan Eric!
Hoppas jag inte blir för vanlig.
Ha en fin dag
Bob
Hej Bob!
När jag ser dina gatubilder på cyklister så tänker jag att du kanske skulle vilja stärka bildpoolen på http://malmolundcyclechic.blogspot.se/ ?? den är inte riktigt uppe i nivå med http://www.copenhagencyclechic.com/
Fint hur som helst!
Ha det bra!
Johan
Svar från Bob Bovin 2012-10-12 11:40
Hej Johan!
Jag hade ingen aning om denna site. Allt som stärker cykelåkning är bra. Jag skall följa den och se vad som händer.
Ha det bra
Bob