Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Hopp i natten.

Vi behöver hopp i dagens av elände fyllda värld. I går natt när jag var ute med hunden såg jag detta unga par. Vi får hoppas på de unga, att de kan lappa ihop världen som vi gjort den.

Inlagt 2024-08-29 05:11 | Läst 256 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Som sagt, vi får hoppas på de unga! Dom e framtiden! Vi äldre har ju ställt till det så det räcker!

Nattbilder har blivit litet av ditt signum Affe! Ovanligt fotograferande! Och med intressanta funderingar!
Ovanligt idag att fota så här trots att tekniken finns för det här nattfotandet!
/B
Svar från alf109 2024-08-29 16:49
Tack ska du ha Bengan.
Jo jag möter sällan någon annan med kamera på nätterna. Tidigare bodde en kompis och fotograferande konstnär, Kristoffer Ekman, här i samma område och vi brukade träffa på varandra med våra kameror på nattkröken. Men sedan de renoverade huset han bodde i och han fick ett kontrakt i Vasastan ser jag i sällan någon annan med kamera på nätterna. :)
/Affe
Det var en trevlig bild - och en bra förhoppning - som jag helt klart håller med om. Jag hoppas att dom unga skall tackla utmaningarna.
Däremot håller jag inte med om den vanliga tagelskjortan. Det är inte vi nu levande gamla som har ställt till det i någon högre utsträckning. Det är en ohistorisk nidbild.
Svar från alf109 2024-08-29 16:50
Tack ska du ha Peter.
/Affe