Lite prylar, lite text och alltid bilder

Stockholm Marathon

Lördagen har jag traditionsenligt ägnat åt att köra MC bland en jävla massa folk som springer drygt 4 mil i centrala Stockholm. Det är jättekul och utmanande att köra som ordonnans under dylika förhållanden, och det blir lite extra krydda när det är så varmt som det var idag :)

Vi ägnar oss bland annat åt att skjutsa skadade löpare till sjukvården på Östermalms IP, om det handar om t.ex. fotskador och löparen klarar av att sitta bakpå en motorcykel. Idag blev det inte så många körningar, då många av de som bröt inte var i skick att åka MC. De fick i stället åka fyrhjuling eller ambulans, och det är så det brukar bli när det är varmt ...

Det blir hyfsat med skräp vid vätskestationerna, men funktionärerna är snabba att ta rätt på det!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Inlagt 2024-06-01 21:21 | Läst 584 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Sorgligt och onödigt spektakel!
Svar från Anders F. Eriksson 2024-06-01 21:39
Det kan man förstås tycka. Jag håller dock inte med.
Alldeles oavsett meningen med såna här spektakel så gör ni en insats. Hedervärt. Om det nu är FMCK eller radioamötörerna som sonen sedan länge varit med i. eller Blå stjärnan och alla de där andra.
/Gunnar S
Svar från Anders F. Eriksson 2024-06-01 23:02
Det är en avknoppning från FMCK som drivs som företag (FMCK får inte ägna sig åt dylika uppdrag) :)
mombasa 2024-06-02 10:31
Aha, det visste jag inte. Jag var extrachaufför vid nåt tillfälle när FRO skötte kommunikationerna på en rallytävling i Uppland
/Gunnar s
Missade detta helt i år. Men det brukar ju vara en ordentlig folkfest, jag är dock inte avundsjuk på deltagarna i den tryckande värmen.
/Affe
Gillar din rapport från baksidan av detta evenemang. Även om folk gör detta frivilligt var det antagligen ett extra tufft lopp i år med tanke på vädret. Det gör det ju också efter tufft för all support och frivilliga som är med och sköter det som händer i bakgrunden, inklusive städning. Heder till er alla.
Hälsningar Lena