SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#806. Ser vi det samma?? –i en gatubild??

En gatubild skall helst vara underfundig?? –och gärna med en humoristisk knorr?? Vardagen är alltför dramatisk och full av elände, så det skadar inte med leende!!

Tidningarna är fulla av elände och ”skit” idag, en del är väl skruvat till det värre?? –men tyvärr har nog livet blivet mer fyllt av oro och saknad av positiv framtidstro idag??

I detta elände behöver vi något som för tankarna till något roligt!! –om så bara för ett kort ögonblick?? Då kanske en kul bild från våra liv i gatan kan vara till lite glädje??

Av bara detta skäl?? --lägger jag ut några bilder frånfotoflanerandet  i Lund.

Lund anno 2013-07-09. OM-D + Lumix G 14/2,5.

Inlagt 2013-07-13 07:01 | Läst 2762 ggr. | Permalink

"Åhhhh Lund.... Helt klart.... Kvinnan utanför "Camilla" heter det så, där vid Botulfsplatsen har ju just varit inne och köpt en ny topp. "Jag tar på den direkt".... Stilen är identisk.... På andra bilden, är han till vänster Seven och han till höger Eleven.... möjligen med lite felmarginal. :) Och ja, det tål att sägas igen... "sådan herre, sådan hund".... de har ju samma frissa..... :) Man skojar inte på Lilla Fiskaregatan.... :) Jo, det finns en ljus framtid!!! Hur det än är, så har vi underbara ungdomar, ett härligt land, nationaliteter.... Utveckling.... Men kanske, har dom blivit lite lata.... ;) Ja dom andra, inte jag.... :) C U soon! //Peter"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Håller med; trevliga bilder av urban vardag.
- Hawk
Svar från Bob Bovin 2013-07-13 11:17
Tack,
Det händer mycke på stan.
Ha en fin dag
Bob
Åhhhh Lund.... Helt klart.... Kvinnan utanför "Camilla" heter det så, där vid Botulfsplatsen har ju just varit inne och köpt en ny topp. "Jag tar på den direkt".... Stilen är identisk.... På andra bilden, är han till vänster Seven och han till höger Eleven.... möjligen med lite felmarginal. :) Och ja, det tål att sägas igen... "sådan herre, sådan hund".... de har ju samma frissa..... :) Man skojar inte på Lilla Fiskaregatan.... :)

Jo, det finns en ljus framtid!!! Hur det än är, så har vi underbara ungdomar, ett härligt land, nationaliteter.... Utveckling.... Men kanske, har dom blivit lite lata.... ;) Ja dom andra, inte jag.... :) C U soon! //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-07-14 07:47
Hej,
Det har klart för dig var flanören drar fram.
Det är tryckt att veta att några inte är lat och är unga.
Ha en fin söndag
Bob