SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#590. Dä ä jobbit - å va hund?? --i det här hundvädret!!

Här får man sitta?? –i bitande kyla!! –medan snön yr omkring!! –å husse sitter inne i värmen!! –å läppjar på en varm latte!! Dä ska hundan vara hund!! -- i det här hundvädret?? Vintern är vår värsta tid!!

När fotoflanören går kring med öppet sinne i ovädret, så kan man undra över varför hundarna alltid sitter där ute?? –medan husse är där inne!!  Jag försöker att göra denna orättvisa publik genom att?? –dokumentera detta i denna blogg!!

Snöstorm i Lund den 2012-12-05. Olympus OM-D + Minolta MD 50/1,7.

Det kan inte nog betonas att vintern är en tuff tid för alla hundar?? De har ju i motsats till människan?? --fortfarande utedass!! I pinande snöstorm!! --kan du ju tänka dig hur det är?? –eller har du glömt bort det??

Utedass för hund i Lund. 2012-12-05. Olympus OM-D + Minolta MD 50/1,7.

Inlagt 2012-12-09 07:43 | Läst 3276 ggr. | Permalink

"Det verkar inte vara kul för hunden som sitter bunden och väntar, men bilden är bra. Jag vågar inte lämna min hund på det sättet. Tänk om den blev bortförd av någon okänd. Då blev livet tungt. För övrigt så gillar min hund (en blandras vallhund) det hårda vintervädret. Utedass i snön är toppen, tycker hon. Hälsningar Jon Anders"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja, vovvarna har det inte lätt! =)
Tack för dagens leende!
Svar från Bob Bovin 2012-12-09 11:43
Tack Heléne!
Ha en fin helg
Bob
Förstår inte över huvud taget varför hunden skall med om man skall besöka ställen där den inte får följa med in, och specielt i detta väder.
Över -17 får min stora problem, svårt att göra sina behov när man är så omständig dessutom, det får inte vara nyplogat och i för mycket snö så drunknar hon så det gäller att hitta den perfekta platsen :-)
ing-marie
Svar från Bob Bovin 2012-12-09 11:43
Hej,
Det skall tusan va hund när man blir äldre.
Ha en fin dag
Bob
Det verkar inte vara kul för hunden som sitter bunden och väntar, men bilden är bra. Jag vågar inte lämna min hund på det sättet. Tänk om den blev bortförd av någon okänd. Då blev livet tungt.
För övrigt så gillar min hund (en blandras vallhund) det hårda vintervädret. Utedass i snön är toppen, tycker hon.
Hälsningar
Jon Anders
Svar från Bob Bovin 2012-12-09 14:49
Tack Jon,
Vi får kanske gå tillbaka utedass en dag i framtiden?
Ha det bra
Bob