SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#525. Stort bildreportage!! –från centrum av Skåne??

En gång i tiden!! .--för länge sedan?? –kunde tidningen Se göra reportage från en ort i Sverige!! Nu gjorde Assistent Ninni och jag en liknande expedition, i hennes LR!! –till centrum av södern?? –för att fotoflanera!!

Medan bilen var inne på service på verkstaden i Hörby!! –tog vi en medhavd fika och en fotoflanering i centrum. Det är en klar skillnad i detta land mellan en liten ort och en storstad. Framför allt så är det mycket renare och välordnat!! Men affärerna öppnar lite som de vill?? – t o m före öppningsdax!! Torget är tomt!! –medan många står och väntar vid busshållplatsen!! –redo att resa in till jobbet i centralorten!!

Alla tar det lugnt!! –en gubbe står och tittar i en stor fågelskådarkikare?? –riktad upp mot kyrkans topp?? Han berättar att det sitter en pilgrimsfalk där upp!! –och att det har varit en trogen vintergäst i två år!! Ortens stora sevärdhet!!

Med flanörkameran?? –Olympus E-PL1 och Lumix 14/2,5!! –i handen blev det några underliga bilder?? Du får titta en stund på varje?? –och låta fantasin rulla vidare!!

Redan vid tiotiden var servicen av bilen klar och assistent Ninni och jag kunde kör hem till storstaden igen. Åtminstone hade vi skapat lite arbetstillfälle?? –i den lilla orten i centrum av Skåne!!

Observera att denna lördag är det fotofestival i den trevliga staden Eslöv. Flera intressanta föredrag kommer att ges under hela dagen!! Kolla upp programmet här!! Om du besöker festivalen kanske du hittar assistent Ninni och mig där!!

Inlagt 2012-10-05 06:59 | Läst 4136 ggr. | Permalink

"Du har varit i Hörby och visar ingen bild vare sig av mig eller av mina får. Skandal måste jag säga. Först den lutande flaggstången, sedan den väldoftande blöjan. Var ska det sluta egentligen? Hörby är ju en världsmetropol. Jag hoppas ni var och fikade i vart fall, fast köpekakorna är billigare i Sjöbo."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du har varit i Hörby och visar ingen bild vare sig av mig eller av mina får. Skandal måste jag säga. Först den lutande flaggstången, sedan den väldoftande blöjan. Var ska det sluta egentligen? Hörby är ju en världsmetropol. Jag hoppas ni var och fikade i vart fall, fast köpekakorna är billigare i Sjöbo.
Svar från Bob Bovin 2012-10-05 18:21
Hej Lars!
Jag är djupt ledsen för att vi inte hann avbild alla viktiga funktioner i Hörby. Det skulle varit kul att se dina får? De var inte i centrum.
Snåla som vi är hade vi med eget bröd och kaffe. Vi har dock fikat i Hörby tidigare.
Ha en fin helg
Bob
Hej! var den nya om5d för fin för Höör? Mvh, Lars O
Svar från Bob Bovin 2012-10-06 06:24
Hej!
Jag fick den dan efter, annars hade den gjort sig fint i i Hörby!
Ha det fint idag
Bob