SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#508. Extra, extra, katastrof?? -det blåser i Skåne! –höststormar på väg??

Nordpolens vinterisar smälter allt mer på sommaren!! –enligt kvällstidningarna påverkar detta klimatet i norra hemisfären?? Så nu kan vi skylla det blåsiga vädret i vårt land?? –på växthusgaserna??

Det är ju något man kan fundera över?? –det är inte så där glasklart?? –men så visade assistent Ninni mig en bild hon tog härrom dagen!! Då blev allt klart för mig?? –ingen tvekan om att höststormarna har kommit till Skåne!!

Inlagt 2012-09-18 06:57 | Läst 3466 ggr. | Permalink

"Hördedudu! Åker förbi där (Rollsberga) nästan varenda dag och masten lutar åt samma håll oavsett från vilket håll det blåser. Det blir nog stormar tids nog."


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hördedudu! Åker förbi där (Rollsberga) nästan varenda dag och masten lutar åt samma håll oavsett från vilket håll det blåser. Det blir nog stormar tids nog.
Svar från Bob Bovin 2012-09-18 15:13
Hej Lars!
Så rätt! Men för det inte vidare.
Blåsigt blir det?
Ha det bra
Bob
Hahaha! Där lurade du oss nästan! =)
Svar från Bob Bovin 2012-09-18 19:08
Hej Heléne!
Det var en chansning.
Ha det bra
Hej Bob. Nu har jag stökat undan det där med bildspel och min utställning så jag skall ge mig tid till det jag tycker om. Bland annat läsa och kommentera mina fotovänners bloggskrivande.

Det måste ha varit precis det du skriver höstvindar här. När jag kom hem från Stockholm låg där till och med en del krukor under ett bord på altanen. Jag trodde först där varit någon som försökt ta sig in till oss.

Huruvida bilden visar detta eller ej så är den skön att få se. Påminner om de små byarna vi åkte igenom i somras tack vare sommarkortet. Måtte det komma nästa år också.

Ha det gott
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2012-09-18 21:08
Hej Gun-Inger!
Dina kommentarer är välkomna.
Det brukar ju bli lite blåst här i syd. Riktiga krukruskare.
Det kommer nog en igen.
Ha det bra
Bob
Gun-Inger Arvidsson 2012-09-18 22:25
Då skall jag minsann inte ha några krukor på bordet. Om de ramlar ner när jag är hemma blir jag så himla rädd att där är någon utanför huset.
Sov gott
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2012-09-18 22:56
Det samma!