SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4546. Advent dukning

Så har man hamnat på det rätta stället?? –med den senaste trenden för dukning till fest?? Nära till källan för dryckerna till dagens fest?? Kanske en aning spartanskt men ändamålsenligt??

Denna servering har inga krav mer än att man är trevlig och pratar det lokala språket?? Helst med något informativt skvaller??

Senaste dukningen till advent i Lund anno 2023-12-15

Det hade regnat natten innan och alla sofforna utanför Saluhalen var blöta. Seniorplåtis var förutseende och hade ett fältmässigt sittunderlag?? Platsen är lämpad för gatufotografi med många intressanta händelser?? –som denna:

Naturlig gemenskap till formen, på torget i Lund anno 2023-12-15

 Efter en stund kom glasmästaren och frågade om han fick slå sig ned. Vi hade en intressant konversation om livets gång. Hans fru var från Vilhelmina. På frågan om vad jag sysslade med förklarade undertecknad att han ägnade livet åt att plåta allt som rörde på sig?? Glasmästaren blev förtidspensionär när firman Pålsson konkade?? Det visade sig att han kände en av glasblåsarna på Kemicentrum och en av vaktmästarna också. Så vi hade gemensamma bekanta??

Det skulle gå för långt att referera till alla trivialiteter vi ventilerade. Jag tog dock en bild i smyg av honom?? –för han rörde på sig??

Glasmästaren utanför Saluhallen i Lund anno 2023-12-15

Medan vi löste livets underligheter togs det en del bilder och en av A-lagets ledarmöter kollade upp oss och gav mig en utfordrande blick?? Kanske jag inte levde upp till alla kriterier ännu?? Får nog gå en kurs för A-betyget??

Han som kollade mig vid Saluhallen i Lund anno 2023-12-15

Inlagt 2023-12-17 02:56 | Läst 687 ggr. | Permalink

"Hej Bob. Det är den här typen av möten och samtal som gör dagen extra bra- tycker jag. Jag saknar det så mycket. Bild nummer 2 - underbart uttryck - gillas. Med många vänliga hälsningar från Erik."


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Bob, ett sådant otvunget umgänge är ofta det bästa, låter som en mycket givande dag trots att du aldrig kommer att fullständigt kvalificera på den bänken. Måste säga: härliga personporträtt!
Svar från Bob Bovin 2023-12-17 17:11
Hej,
Det är roligt att höra andra tankar och åsikter.
Nä, jag tror att de har ganska avancerade inträdeskrav.
Ha en fin vecka
Bob
Hej Bob.
Det är den här typen av möten och samtal som gör dagen extra bra- tycker jag. Jag saknar det så mycket. Bild nummer 2 - underbart uttryck - gillas.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bob Bovin 2023-12-18 09:13
Hej,
Det är alltid trevligt att språka med människor. Det har du rätt i.
Vi fick inga medaljer i handboll.
Ha det väl
Bob