SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4355. Fordon av vår tid

Allt skall ju gå med elektricitet numera?? –men det räcker inte?? Det måste vara datorer som styr det hela?? Speciellt betalningen?? Slutligen måste det vara någon som håller i styret??

Det är ju förunderligt fort vi åker in i framtiden?? Är det verkligen så att det finns någon eller några som vet vart vi är på väg?? –eller är det så att penningen styr allting tillsammans med den imaginära bitcoin??

Transporterna sker med elektricitet i Lund anno 2023-06-08

Inlagt 2023-06-09 06:50 | Läst 449 ggr. | Permalink

"Mycket av de här moderna nytillverkade sk. transportmedlen är nog ganska onödiga lek och nöjesmaskiner på en planet som börjar få brist på det mesta! ;) Fast det får man inte säga, för då är man förändringobenägen! ;) /B"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Mycket av de här moderna nytillverkade sk. transportmedlen är nog ganska onödiga lek och nöjesmaskiner på en planet som börjar få brist på det mesta! ;)
Fast det får man inte säga, för då är man förändringobenägen! ;)
/B
Sven Blomquist 2023-06-09 16:24
Utan hjälm och utan vett. Det kan bara gå snett!
Svar från Bob Bovin 2023-06-09 18:43
Hej Bengt,
Det hade varit bättre om de hade cyklat. Se på danskarna, de bättre i cykelsport än fransmännen.
Ha en fin weekend
Bob
Helt bisarrt tycker jag att samhället accepterat dom här grejerna, särskilt på trottoarerna. Man måste nog var jurist för att klassa åkdonet som en sorts trampcykel och de facto medverka till att de tog över trottoarerna.

Dom går ju på motor från början till slut. Ett tvåfaldigt hot mot folkhälsan, vi rör oss för lite, och det blir skador och död i trafiken.

Minns på 1960-talet då en polis stoppade en motordriven rullskridskoåkare i Stockholm. Polisen angav som skäl att fordonet saknade såväl säkerhetsbälten som bromsljus! Och var varken registrerat eller besiktigat.
Svar från Bob Bovin 2023-06-09 18:45
Hej Måns,
Det är svårt att förstå varför inte politikerna inte styr detta till något bra.
Men marknaden hata tagit över även marken i städerna.
Ha en fin weekend
Bob