SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#314. Paus på botten?? –eller på kanten??

Skönt att ta en paus när man är i botten, eller när man sitter på kanten. Vattnet ger ro och man kan slappna av!! Man behöver varje stund i solen!! Speciellt mitt i en storstad med all dess stress och föroreningar!!

Jaga runt på trötta ben hela dagen, sotet i kragen tätnar. Det smakar faktiskt gott med ”fish and chips” till lunch!! --otroligt!! Nu behöver man bara sätta sig ned å slappna av en stund i solen. Rinnande vatten ger lite ro!! --även om det inte är rent. Det är faktiskt lågvatten?? –så man kan lägga sig ned på sanden och ta ett solbad mitt i världsstaden!! –ofattbart!!

Lek och sol på stranden. London 1967. Minolta SR7+ Soligor 250/5,6

Paus på kontoren!! –några pappersvändare tar en stund i solen!! --bland ruinerna från vad?? Man tror ju att det inte skall finnas några kvar?? –så här långt efter Churchills tid?? Lika fullt finns det så och det ger plats fri från turister!!

Solstund i ruin. London 1967. Minolta SR7+ Soligor 250/5,6

Vilken strand?? –jo, ”River Thames”!!

Inlagt 2012-03-08 06:56 | Läst 3866 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Londons riviera!

Jag tror att det finns en vattendelare - kallad den Engelska kanalen - det tog många år innan jag tog klivet över den. Hade jag varit 20 ggr i Paris så blev det nog en 21 gång innan London - intressanta bilder inte minst den andra; sunkfotografering kanske man kan kalla det ;-D

Ha de'

Johan
Svar från Bob Bovin 2012-03-08 15:53
Tack Johan!
Ja nog är det en riviera, lika fullbelagd som den franska!
Inte lika bra vin dock.
Ha den fint
Bob