SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2550. Skitdåligt?? –av den lilla akademisk bondbyn i syd??

Det är ju själva xxxx!! –att man inte kan städa?? –ens på lokal nivå?? Hur skall det då va på global nivå?? I byn där seniorplåtis bor finns det en Stadspark?? –men parkförvaltningen kan inte hålla rent??

Seniorplåtis har e-postat och påpekat missförhållandena, men inte ens till nationaldagen  var det städat?? Inte tusan fick man något svar eller såg någon effekt i den stora dammen?? Den ser fortfarande ut så här:

Den skitiga Stadsparken i Lund anno 2018-06-03


Inlagt 2018-06-15 07:55 | Läst 3133 ggr. | Permalink

"Visst är det tråkigt, men kommunerna mäktar inte med.. Kanske vi själva måste hjälpa till efter förmåga.. Såg ett lysande exempel på det när jag cyklade runt Djurgårdens strandpromenad på dess södra sida för nån vecka sen. En 'pappaledig' far ute med två av sina telningar och barnvagn hade hoppat ner från den upphöjda muren där 'promenaden' finns och samlade vid vattenbrynet upp allt plastskräp och lade sedan högarna med skräp på strandpromenaden.. vilket i sin tur gör att Kungliga Djurgårdsförvaltningen 'tvingas' ta bort dom högarna.. Under min vidare cykling strandnära in mot stan igen så såg jag ytterligare ett flertal högar med plastskräp som Djurgårdsförvaltningen nu måste ta tag i.. Såg en hjälte i honom.. tror även att barnen tyckte det var spännande! Jag borde ha fotat det hela.. Eller kanske hjälpt till att plocka.. Hälsn!"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Visst är det tråkigt, men kommunerna mäktar inte med.. Kanske vi själva måste hjälpa till efter förmåga.. Såg ett lysande exempel på det när jag cyklade runt Djurgårdens strandpromenad på dess södra sida för nån vecka sen. En 'pappaledig' far ute med två av sina telningar och barnvagn hade hoppat ner från den upphöjda muren där 'promenaden' finns och samlade vid vattenbrynet upp allt plastskräp och lade sedan högarna med skräp på strandpromenaden.. vilket i sin tur gör att Kungliga Djurgårdsförvaltningen 'tvingas' ta bort dom högarna.. Under min vidare cykling strandnära in mot stan igen så såg jag ytterligare ett flertal högar med plastskräp som Djurgårdsförvaltningen nu måste ta tag i.. Såg en hjälte i honom.. tror även att barnen tyckte det var spännande! Jag borde ha fotat det hela.. Eller kanske hjälpt till att plocka..
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2018-06-15 14:07
Hej,
Ja det var en solskenshistoria. Heders till den pappan.
Ha det gott
Bob