SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2385. Det är så dags då?? –efter attackerna från internet??

Seniorplåtis drunknar i informationsflödet från händelser och pseudohändelser på nätet?? –skall det verkligen vara först i paradiset som det är tyst?? Så är det enligt kyrkans skylt??

Seniorplåtis ger upp snart?? –det är bara facebook, instagram, youtube, spotify och fotosidan?? –som gäller?? Man längtar efter ett stearinljus, en bok, en fåtölj och tystnaden från huset i skogen??

Men det blir väl tyst först på andra sidan?? –enligt biskopens skylt??

Motsättningarna i Lund anno 2017-12-05

Inlagt 2017-12-13 07:11 | Läst 2118 ggr. | Permalink

"Ja nog är det mycket informationsflöden i pipen nuförtiden. Vilken tur att man själv väljer när man stänger av dator och telefon och kan pausa ;) På tal om alla sociala media hörde jag tidigare idag formuleringen "mitt offentliga privatliv", då gällande nån känd svensk som var verksam för jag vet inte hur länge sen... Tror det var i Snedtänkt på P1 ( http://sverigesradio.se/snedtanktmedkallelind ). Ha en fin kväll! /L"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fyndig kontrast mellan stilla lugn och informationsflöde!
Hälsar Jan Eric
Svar från Bob Bovin 2017-12-13 11:05
Hej Jan Eric
Kul att du tyckte så.
Hälsa där hemma
Bob och Ninni
Ja nog är det mycket informationsflöden i pipen nuförtiden. Vilken tur att man själv väljer när man stänger av dator och telefon och kan pausa ;)

På tal om alla sociala media hörde jag tidigare idag formuleringen "mitt offentliga privatliv", då gällande nån känd svensk som var verksam för jag vet inte hur länge sen... Tror det var i Snedtänkt på P1 ( http://sverigesradio.se/snedtanktmedkallelind ).

Ha en fin kväll!
/L