SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2361. A-universitetet??

Vi vet ju att det är mycket farligt att uttala sig om andra landsändars begåvningsnivå?? –men man kan kanske våga sig ut med näsan?? –å påstå att nivån är ganska här??

Ja, i den här akademiska bondbyn i syd?? Här finns ju många ungdomar?? --som är något högre begåvade än genomsnittet?? Det är ju trots allt hög utbildning härstädes?? –ja rent av bland de hundra bästa i världen?? Å det finns inte på något annat ställe i landet utom sig??

Nu finns det en indikation på att man får inte underskatta intelligensnivån i byn i någon åldersgrupp?? –ja, inte ens i det så kallade A-laget??

A-laget vid konsthallsväggen i Lund anno 1966

Seniorplåtis vet med bestämdhet att på 70-talet valde en utländsk doktorand hos oss att utbilda sig i svenska hos A-laget. Han lärde sig flytande skånska på tre månader!! Något som en viss högprominent invandrare inte klarat av på betydligt längre tid i vårt land??

A-laget har naturligtvis bytts ut idag till nya medlemmar?? –men jag har grund att tro att de är lika effektiva att lära ut vårt språk?? Något som migrationsverket borde fundera över??

A-laget i Lund anno 2017-04-10

Inlagt 2017-11-19 07:54 | Läst 2125 ggr. | Permalink

"Övning ger färdighet och A-laget hade kanske tid."


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Har suttit i gänget liknande det på på översta bilden när jag väntat på min fru. Intressant upplevelse, trevlig faktiskt.
Svar från Bob Bovin 2017-11-19 09:58
Hej,
Ja det är missförstått av många.
Ha det bra
Bob
Övning ger färdighet och A-laget hade kanske tid.
Svar från Bob Bovin 2017-11-19 09:58
Hej,
Ja de har tid och erfarenhet av livet.
Ha det bra
Bob
Intressant den där förstabilden, den andra skulle man kanske kalla för A-lapare.
😁
Svar från Bob Bovin 2017-11-19 10:40
Hej,
Karaktären har nog ändrats en aning idag.
Ha det bra
Bob