SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#236. Rädda skogen!! --ge bort en e-fotobok!! –i Julklapp!!

All träd, inkluderande den skövlade tropiska urskogen, är en avgörande del av livsprocesserna på jorden!! Ta ett litet steg i riktning mot att rädda miljön, ge bort en e-fotobok i julklapp!!

Spara träden som tillverkar vårt livsviktiga syre.

Det moderna samhället slösar bort många träd i naturen genom att trycka böcker och tidningar. Nu finns det ett mycket effektivt alternativ till att sprida kunskap och kultur, nämligen genom elektroniska media. Distributionen av e-böckers öppnar en ny väg till konsumenten.

Hur får man då tag i e-böcker?? –och hur mycket kostar det?? Kors i taket men det är faktiskt gratis i Sverige!! Våra utmärkta stadsbibliotek lånar ut e-böcker gratis!! Gå in här och kola om du hittar din favoritbok på ditt bibliotek!! De stora nätbokhandlarna säljer allt mer e-böcker och du kan gå in hos dem och kolla vad en bok kostar.

 Själv tror jag mycket på e-fotoböcker och har producerat fyra stycken de senaste åren. Gå in och Googla mitt namn så hittar du mina e-fotoböcker, som finns på biblioteket. Logga in på ditt bibliotek och låna dem gratis!! Å du jag tror du får plats med hela ditt bibliotek i telefonen!!


Inlagt 2011-12-22 07:35 | Läst 3519 ggr. | Permalink

"Hej Bob! God Jul,God fortsättning och got nytt år. Ja dina e-böcker var läsvärda..... Intressanta bilder du ger oss. mvh Rolf"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Bob! God Jul,God fortsättning och got nytt år.
Ja dina e-böcker var läsvärda.....
Intressanta bilder du ger oss.
mvh Rolf
Svar från Bob Bovin 2011-12-22 10:21
God Jul och god Nytt År önskar jag dig.
Plåta och ha kul.
Tack för din fina respons.
Mvh
Bob