SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4481. Moral och kompetens i förfall

Regeringen ropar terrorism?? –vad göder detta i landet utom sig?? Pengar naturligtvis!! –massor med pengar?? Knarkhandel till välbeställda och aningslösa?? –festprissar??

En aningslös massa som skiter i andra och bara bryr sig själva om eget nöje?? Dagens aningslösa är totalt egocentriska?? –och fått en uppfostran i ett samhälle som inte har förstått meningen med solidaritet och utbildning i humanitet??

Det många har glömt bort är att den fundamentala uppfostran skall ske i familjen!! –och i andra hand i skolans arbete?? Båda dessa måste fungera om det skall bli någon ”jävla ordning i ett land”??

Landets förfall till nuvarande nivå kan illustreras med den här bilden:

Cyklist på gångbana med illa skött cykel i Lund anno 2023-10-10

Inlagt 2023-10-13 08:56 | Läst 684 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Allt fler nämner ordet inbördeskrig, vi får se.
Svar från Bob Bovin 2023-10-13 14:45
Hej,
Det borde vara långt ifrån det. Men i dess tider är man extra orolig.
Ha det väl
Bob
Punka ser det ut som här.. 'Punka' är för lindrigt ord för att beskriva det som nu sker i samhället, nuvarande styre skulle väl ta tag i det här.. eller hörde jag fel innan valet? Nu ett år efter valet är ju allt bara värre än nånsin.. det kanske var nästa år dom skulle fixa det.. eller 'nästnästa'.. osv.. Ja, skolan ska väl stå för ny kunskap och lärdom, föräldrar bör stå för moral och sund uppfostran om vad som är 'rätt och fel'! Ja, de som 'partyknarkar' har stor del i den senaste skiten i samhället nu.. Det verkar finnas i hela landet dessutom!
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2023-10-13 14:47
Hej,
Vi får hoppas att det bara är pyspunka ännu så länge. Vilket som så måste det lagas.
Ha det väl
Bob