SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1260. Här var de fullsatt?? –kan man inte få en egen sits??

Det är konstigt, varför synes vi föredra trängsel?? Är de en trygghetsfaktor?? –individen undviker obehag?? –för det drabbar grannen?? –inte mig!!

Det kanske är tvärt om, ensamhet långt in i vildmarken?? –kanske är tryggare?? Ingen vet att du är där?? –du är nästan helt ensam?? Nu är det nog inte så heller?? –man blir aldrig helt ensam?? –något rovdjur letar för eller senare upp dig?? –å så blir du mat??

Hur kom jag att tänka på detta?? –jo, en stor flock starar hade samlats i några träd?? –de hade svårt att hitta platser på grenarna?? Här för att undvika höken??

Många skall hitta en tom gren?

Här finns det plats!

Får jag plats?

Inlagt 2014-10-10 07:54 | Läst 2217 ggr. | Permalink

"Jag tror att dom sitter och diskuterar utbildningsgren, för att komma på grön kvist! ;) Ha en fin helg med Ninni! //Peter"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det var en stor flock med starar och fina bilder därav! Endera söker vi trygghet eller äventyr! Den miljö man är mest van vid är kanske också den miljö man känner sig tryggast i. Oavsett trängsel eller inte! Ha en bra dag! Yvonne
Svar från Bob Bovin 2014-10-10 09:28
Hej,
Ja, kanske är det så att äventyret är något modernt hos människan. Jag undrar om staren söker äventyr? Trygghet är nog mera fundamentalt.
Ha en fin helg
Bob
Jag tror att dom sitter och diskuterar utbildningsgren, för att komma på grön kvist! ;)
Ha en fin helg med Ninni! //Peter
Svar från Bob Bovin 2014-10-10 11:25
Hej Peter,
Många av dem är nog årsungar, så de kommer att lära sig mycket på vägen i Europa. Vi kanske skulle lära oss från stararna.
Må du ha en skön helg.
Bob och Ninni
Det är tryggt! Höken har svårt att välja. Det är imponerande när de flyger i flock som ett pulserande moln utan att krocka med varandra! Fina bilder!
Svar från Bob Bovin 2014-10-10 13:58
Hej,
Ja man skulle vilja va mitt i flocken. Flygningarna är hissnande.
Ha en bra helg
Bob
Man ska kanske vara fågel för att uppskatta trängsel så där väldigt mycket.
Trängsel i T-banan är ingen höjdare precis fast i dag kändes det lite spöklikt då jag upptäckte att jag hade en hel vagn för mig själv. Satt jag ev. på Silverpilen.
Svar från Bob Bovin 2014-10-10 17:54
Hej,
Jag är glad vi inte har någon tunnelbana i Lund. Stararna behöver ingen.
Ha en fin helg
Bob