SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1244. Diamanten?? –tandens bästa vän??

Det gäller att vara vass?? –i dagens samhälle?? Hård är också en god egenskap?? –om man vill få genom sin åsikt?? Vad kan vara bättre än att ha en tand med diamant??

Det glittrade till?? –mitt i ett leende?? –som ofta kom fram!! Den satt där nära kanten i en tand, tydligt synlig!! Det var vackert, jag inser att diamanten är kvinnans bästa vän!!

Idag har ju nästan varje framstående idrottsman och kvinna minst en diamant i örat eller öronen?? Det var första gången seniorplåtis har sett en diamant i en tand hos en kvinna!!

Snyggt?? –seniorplåtis älskar mineral, så diamanten är inget undantag?? Det hårdaste material vi känner till?? –underbart högt brytningsindex. Du kanske tror att det bara finns färglösa diamanter?? –men inte!! Det finns av alla färger?? –till och med röd!!

Plåtis frågade sin tandläkare om han sätter in många diamanter i gaddar?? Hans svar var att han aldrig gjort det, så det är nog inte så vanligt??

Inlagt 2014-09-24 07:34 | Läst 2962 ggr. | Permalink

"Det där, är ett aber när man plåtar modeller... :) Faktum är att de där sakerna skapar ett konstlat leende... Trot eller ej men något gör att dragen förändras. Förmodligen omedvetet men... Har råkat ut för det ett par gånger och det är inte kul... Och ärligt så vet jag inte om det är så snyggt... :) Så Bob, du får köpa en diamantring till Ninni istället!! ;) Med hopp om ert välbefinnande från ett höstblött Stockholm!! //Peter"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Faktum är att jag hade en diamant som jag ville borra in i min hörntand, men tandläkaren sa blankt nej. Det finns stenar som dom kan klistra på, men det ville inte jag ha.
Jag ville ha min jäms med ytan, men dom sa att det inte går att få tätt, utan att bakterier skulle komma in i tanden, så jag får helt enkelt vara utan! Man kan ju gnistra på andra sätt! =)

Ha en fin dag!
Svar från Bob Bovin 2014-09-24 12:55
Hej,
Du gnistrar med dina bilder i stället.
Ha en fin dag
Bob
Det där, är ett aber när man plåtar modeller... :) Faktum är att de där sakerna skapar ett konstlat leende... Trot eller ej men något gör att dragen förändras. Förmodligen omedvetet men... Har råkat ut för det ett par gånger och det är inte kul... Och ärligt så vet jag inte om det är så snyggt... :) Så Bob, du får köpa en diamantring till Ninni istället!! ;) Med hopp om ert välbefinnande från ett höstblött Stockholm!! //Peter
Svar från Bob Bovin 2014-09-24 12:59
Hej Peter,
Snyggt? Det är nog en smaksak, fast ändå inte. Diamanter smakar inte.
Ja, Ninni kanske inte kan få nog många diamanter.
Här i syd är det sol, som vanligt.
Ha en bra onsdag, trots regn.
Bob och Ninni
Jag har hanterat diamanter under nästan 15 år i ett tidigare yrkesliv, och ja det finns färgade diamanter. Minns jag rätt så finns det tom svarta? Som du skriver så är de hårda, men det innebär inte att man inte kan göra sönder dem, av misstag, det har jag också erfarenhet av:)
Svar från Bob Bovin 2014-09-24 19:47
Hej,
Visst finns de svarta. De syntetiska industridiamanterna är ofta svarta.
Diamanter klyver lätt efter vissa atomplan, som till exempel [111].
Ha en fin kväll
Bob