SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#927. Den har fastnat?? –är det symtomatiskt??

Den har fastnat?? –rakt utanför maktens boning! Mekanismen är utan tvekan på fel plats!! Tydligt synliggjort genom insyn, är det en spegel?? --av hur makten för oss mot stoppet??

Där utanför Riksdagen finns en hiss, som användes av massor av turister i vår huvudstad!! Man tycker att åtminstone den här hissen bör fungera?? –eller vad skall man tro?? Bananrepublik?? –nej vi är ju en monarki?? –och vi har ju uppfunnit kylskåpet!! Klart vi kan laga en hiss eller blir det en polack som gör det??

Stockholm anno 2013-11-02

Inlagt 2013-11-11 07:37 | Läst 2647 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag tror att det är höstLöven som gjort att den fastnat. Den väntar på besked om den ska gå upp eller ned. Vänster eller höger, beroende på synvinkel. En hiss utan besked är ingen hiss. Prova att gå in i en hiss utan att någon trycker på knappen. Men, det spelar ingen roll vilken knapp man väljer, om man inte vet vart man är påväg... Det blir kanske efter, åkturen man får veta vart man är påväg... Och en sådan hiss skulle inte jag åka med... Man kan ju hamna hur fel som helst!! :) Löven, och de vilsna bromklotsarna... Det är min hissning till orsaken... :)
Ha en upplyftande dag och do the Right thing!! //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-11-11 13:22
Hej Peter,
Det verkar som om man kommit rätt, men ändå fel. Jag får låta bli hissar och mer oroa mig för löven på rälsen. Så att jag kan komma till huvudstaden igen.
Det var roligt att bilden kunde röra upp alla löven. Men så var det nog du som mästerligt tog upp dem.
Må vindarna var ljumma i storstaden
Ninni och Bob